קינוחים אישיים להזמנה

קינוחים אישיים לאירועים – ככה מפנקים את האורחים היום!
עולם המנות האחרונות באירועים או שירותי קייטרינג עבר כמה וכמה שינויים בשנים האחרונות. אם בעבר היה צריך להמתין להגשה על ידי עובד שחותך עוגה או מגיש מנה אחרונה – הרי שהיום מה שהכי נפוץ ומקובל הוא קינוחים אישיים שכל אורח יכול פשוט לגשת ולקחת בעצמו.
בדרך זו לא נוצר תור, אין צורך להמתין ומכיוון שמדובר בקינוחים שונים שמסודרים בצורה נעימה ומפתה על גבי הדוכן או המגש – הרי שקל מאד לבחור את מה שנראה הכי טעים ומעניין. הזמנת קינוחים אישיים היא גם מה שהכי נכון לבחור בו כאשר מתכננים אירוע ולכן מדובר בשירות שקל מאד למצוא אותו ולבחור ממנו שלל מנות טעימות שכל אחד ימצא מתוכן את מה שהוא הכי אוהב.
ליצירת קשר לחצו כאן 03-5600274
למידע נוסף לחצו כאן
מה צריך לדעת על קינוחים אישיים לאירועים?
ראשית, מה שבאמת כדאי וחשוב לדעת זה שכיום אפשר למצוא מגוון עצום של קינוחים אישיים להזמנה שיתאימו לכל אירוע או סיטואציה. עוגה חתוכה או מנה של מוס אוורירי, סלט פירות או אבטיח חתוך, צלחת אישית עם מבחר של עוגיות, פחזנית מתוקה עם קרם בתוכה או שיפוד צבעוני עם כמה מנות קטנות של ביס אחד לטעימה.קינוחים אישיים לאירועים צריכים להיות לא רק טעימים ויפים למראה, אלא להיות מוגשים בצורה שבה יהיה הכי קל ונוח לאכול מהם. כך האורח לא צריך לטרוח או להסתבך. שניים או שלושה ביסים והקינוח האישי הסתיים וכעת אפשר לפנות לקינוח אחר במרקם או טעם שונים. כי אם הקינוחים אישיים וקטנים – למה לא ליהנות מכמה כאלה בארוחה אחת? זו המהות של הקינוחים האישיים, הקטנים ואלה שהמגוון שלהם היום גדול ומעניין.
מה עוד כדאי לדעת על קינוח אישי לאירועים?
כאמור, היום קל מאד למצוא שירותים של מכירת קינוחים אישיים לשלל אירועים. מה שטוב באמת בתחום הזה הוא שהקינוחים האישיים מתאימים לכל אירוע ולכל שירות קייטרינג חלבי – אירוע עסקי או מקצועי, אירוע משפחתי או חברי וכמובן כל אירוע משמח – בר או בת מצווה, ברית או חתונה.בכל סיטואציה שבה ממילא עומדים להגיש קינוחים – הרי שהגשת קינוח אישי תהיה הדרך הטובה להציע אותם וכך גם להגדיל את המבחר שיעמוד לטובת המוזמנים. מחירי קינוחים אישיים נחשבים כיום לנוחים, אטרקטיביים ומזמינים ותמיד כדאי לבחון את האפשרות של תפריט שלם שמחירי הקינוחים מגולמים בתוכו.
קינוחים אישיים - שני מתכונים לוהטים באדיבות קייטרינג דליס מגשי אירוח
קינוחים בכוסות הם הטרנד הלוהט ביותר בעולם האירועים. הם קינוחים מושקעים, טעימים יפים ומעוצבים, קינוחים אישיים שאותם אנחנו לא צריכים לחלוק עם אחרים.קייטרינג "דליס - מגשי אירוח" מתמחה בהכנת קינוחים אישיים וביניהם קינוחי כוסות.
אנחנו נוסעים לתערוכות מובילות בתחום האוכל ברחבי העולם, עוקבים אחרי כל הטרנדים הלוהטים, בודקים, טועמים, מתרשמים ומכניסים לתפריטים שלנו את הקינוחים הטעימים ביותר.
הנה שני מתכונים קלים ליישום, ושימו לב, גם אם תנסו אותם בבית, אצלנו הם תמיד ייראו יפים יותר ויהיו טעימים יותר.
קינוחי כוסות גבינה ולוטוס
מרכיבים:- שמנת מתוקה 250 מ”ל
- 4 כפות סוכר
- כף שטוחה אבקת אינסטנט וניל
- 3 כפות גבינה לבנה כ 100 ג’
- 80 ג’ פירורי לוטוס (18 ביסקוויטים)
- 30 ג’ חמאה מומסת
- להקציף שמנת מתוקה וסוכר לקצפת יציבה, להוסיף את אבקת האינסטנט וגבינה ולהקציף עד שהכול יהיה אחיד.
- למלא את הכוסות עד ל3/4 מגובה הכוסית.
- לערבב את פירורי הלוטוס והחמאה ולשים כפית מעל כל מוס לקרר כחצי שעה.
החומרים:
- 100 ג` שוקולד מריר
- 60 מ”ל שמן (רבע כוס)
- 2 ביצים
- 100 ג` סוכר (חצי כוס )
- 250 מ”ל שמנת מתוקה
- כף סוכר
- להפריד את הביצים לחלבונים ולחלמונים ולשמור בצד.
- לשבור את השוקולד לקוביות, לשים בקערה, להוסיף את השמן ולהמיס את הכול במיקרו לתערובת חלקה ולצנן כרבע שעה.
- להוסיף את החלמונים לשוקולד בסבלנות רבה. אחרי כל הוספת חלמון לערבב במהירות ולהוסיף עוד חלמון עד שכל החלמונים נטמעים לגמרי בשוקולד.
- לשים את החלבונים במיקסר יחד עם חצי כוס סוכר, להקציף במהירות גבוהה עד לקבלת קצף יציב.
- להוסיף את השוקולד אל הקצף ולקפל עד שהכול אחיד.
- להקציף שמנת מתוקה עם כף סוכר לקצפת יציבה להוסיף את השוקולד ולקפל עד שהכול אחיד, המוס נוזלי הוא מתייצב בקירור.
- למלא את הכוסיות ולקרר לפחות כמה שעות.
אצלנו בדלי'ס תוכלו להזמין שירותי כיבוד, קייטרינג והסעדה לכל אירוע או סיטואציה, לרבות קינוחים אישיים מסוגים שונים שמתאימים לכל ארוחה – חלביים או פרווה, לאכילה ביד או עם כפית וכל מה שיתאים לאורחים שלכם! תנו לנו לקחת חלק באירוע שלכם! צרו קשר עם מוקד ההזמנות הארצי שלנו.
מרכז הזמנות ארצי 03-5600274
כשר מהדרין בד"צ בית יוסף
[email protected]