קייטרינג גורמה של מטבח חלבי - הכי טעים שיש

קייטרינג גורמה

מחפשים קייטרינג יוקרתי במיוחד? קיירטינג גורמה הופך כל אירוע לחגיגה מלאה בטעמים ייחודים
בשנים האחרונות גילו הישראלים את נפלאות המטבח החלבי עם קייטרינג גורמה שגורם לבלוטות הטעם לשיכרון חודשים בלתי נגמר. בין אם מדובר בכנס חברה, ימי הולדת, בר או בת מצווה, חגיגת יום נישואין, חתונה קטנה או מסיבת גיוס, מככבים המנות החלביות עם עירוב טעמים יוצא דופן והגשה שעושה תיאבון גדול.

המטבח החלבי של קייטרינג גורמה כולל מיני קישים עם מילויים מיוחדים, כריכונים מלחמי דגנים, לחמניות בריוש, מיני פיתות של סביח ועוד. סלטים בריאים וטבעיים על טהרת הקטניות המתאימים גם לצמחונים, סוגי גבינות משובחות. סלטים של מטבחי עולם המשלבים אין סוף טעמים, תבלינים ורטבים וכן קינוחים כיד המלך.

קייטרינג חלבי מתאים להרמת כוסית, לאירוע פרטי במשפחה, שבת חתן, חינה ובעצם כל אירוע בו רוצים שהאוכל יהיה קליל ובריא, מלא צבע ועושר טבעי

ליצירת קשר לחצו כאן 03-5600274


מי אמר קיש ולא קיבל מנה של בריאות!

כל קיש התחיל את דרכו במטבח צרפתי כלשהו, זוהי ההיסטוריה של המאפה העגול הזה. מדובר על מעין מאפה הכולל בצק רבוך בתחתיתו ומעליו מלית עם שילובים מפתיעים כמו גבינות, שמנת, ירקות כמו תרד, פטריות, ירקות, בטטה, חצילים ובדרך כלל גם גבינות ועוד.

מראהו של קיש הנו כמו עוגה ממולאת כאשר שילוב הטעמים הוא שקובע את טעמו הסופי, בין אם מדובר בירקות או בבחירת התוספות למעלה או בשילוב הגבינות. אין ספק כי עם ישראל אוהב קישים ולכן יאהב אותו גם בכל אירוע שלו כאשר הוא מזמין קייטרינג. זוהי מנה קטנה, אישית שיש בה המון טעמים נפלאים שהולכים ביחד ויוצאים מהתנור עם ארומה כפרית שהרי המקור הוא אכן בכפרים בצרפת.

המליות של הקישים מקורן בתרבות המקומית ומכיוון שהמטבח הישראלי הוא כבר קיבוץ גלויות שלם אפשר להזמין קישים עם ירקות העונה ועם גבינות שונות, כטעמם של האורחים. ואם כבר בקישים מדובר, גם משולשי דגנים מבוקשים מאוד במטבח של קייטרינג גורמה חלבי. מדובר על בריאות גם בסוגי הלחמים עצמם וכן במילויים כמו: ממרח טונה, סלט ביצים, גבינה בולגרית, שמנת וסלמון. גבינה צפתית, גבינת פתה. זיתים ועוד.

אין אירוע חינה בלי סביח בלאדי

קייטרינג גורמה של מטבח חלבי כולל היום הרבה מאוד מתכונים עדתיים שכן כל עם ישראל ערבים זה לזה וגם במטבח. הסביח אותה פיתה עם מילוי של חציל, ביצה וטחינה הפך לחובבי מסיבות החינה, ואין מסיבה כזו בלי סביח בלאדי. סביח כידוע הוא מאכל מהמטבח העירקי והמרכיבים שלו בעצם הם אלה שהתקינו את ארוחת הבוקר של כל יהודי עירק. הם אומנם הוגשו על מגש כל אחד לחוד לצד טבית של שבת, אבל לעתים הוכנסו כל המרכיבים לתוך לאפה ולה קראו: לאפה בייט ובביניניג'אן, אלא שהיום אנו קוראים למנה הזו סביח.

אז איך הפכה הלאפה לסביח, אם כן מדובר על הנצחת שמו של מוכר הסביח הראשון בארץ ששמו היה סביח אשר מכר אותו בפיתה בשנות השישים ברמת גן בקיוסק קטן. תחילה היו אלה שאריות ארוחת השבת שהוכנסו לפיתה והשאר היסטוריה. היום יש גם מהלכים לקרוא כיכר על שמו ולהחזיר לסביח את הכבוד הראשוני שלו.

אי אפשר לסרב לבטטות במטבל צ'זיקי

על הבטטות לא צריך להרחיב יותר מדי, הן אהודות בכל קייטרינג גורמה של מטבח חלבי לכל אירוע הן ברמה של טעמן המיוחד והן ברמת ערכי התזונה שלהן. מדובר על ירק שורש פופולרי מאוד המכיל המון ערכים תזונתיים חשובים כמו נוגד חימצון, 50% יותר סיבים תזונתיים מול תפוח אדמה. בריא מכל הבחינות. אבל יש גם בשורה לסוכריים שמגיעים לאירועים משפחתיים ואחרים, מסתבר שמותר להם לאכול בטטה אבל מבושלת, האפויה מכילה יותר סוכר.

ואם כבר מדברים על הגשת בטטה כאשר מארחים חברים או משפחה, הרי שהרוטב שהכי משדרג את טעמה הוא מטבל צ'יזיקי מהמטבח היווני.

כמו שאמרנו המטבחים כולם התאחדו גם לרגל האירועים ואם יש סביח עירקי וקיש צרפתי יש גם מטבל יווני. אם יצא לכם לטייל ביוון בקורפו או בכרתים, ובעצם על כל שולחן באיזה שהיא מסעדה וטברנה מוגש מרק ציזיקי מסורתי שכמו הרבה מרקים ותבשילים נולד ממה שהאזור החקלאי יכול היה לייצר במקרה הזה מלפפונים. במקורו המרק הזה הוא יווני אבל הוא נפוץ ואהוב בכל מדינות הבלגן. הוא עשוי מיוגורט שאין יווני שלו שותה אותו בבוקר, בתוספת של מלפפונים, חומץ, שום וכמובן שמיר. בארץ כבר מאוד אוהבים את המאכל הזה ולא רק מי שנולד ביוון והוא בהחלט נוחל הצלחה בקרב הישראלים.

אל תוותרו על המטבל הזה ליד הבטטה שלכם.

מרכז הזמנות ארצי 03-5600274
כשר מהדרין בד"צ בית יוסף 
[email protected]
 
צרו קשר
   
נשמח לשמוע מכם!
מספר נייד לא תקין