קייטרינג בירושלים- חלבי ומגוון

קייטרינג בירושלים מציע אירוח כיד המלך עם תפריט מגוון וחלומי ממטבח חלבי
קייטרינג בירושלים כולל מגשי אירוח מתוקים ומלוחים עם כל השפע הקיים במטבח הזה הכולל סוגי קישים שונים, דגים, מנות מוקפצות מהמטבח האסייתי, סושי. לביבות טבעוניות של בטטה, עדשים. פסטות לסוגיהן, גבינות בוטיק וכמובן קוסקוס ותבשילים ומנות נוספות האופייניות ממטבחי עדות.
אם נציץ היום למטבחים הפרטיים וגם המוסדיים נגלה שקיבוץ הגלויות חוגג שם ובגדול. יש היום במטבח הזה מנות כמעט מכל עדה בארץ, מיזוג של טעמים, עשבים, תבלינים וחומרי גלם שעבור כל מטבח הם תוצאה של אבולוציה קולינרית. זו התפתחה במשך השנים לרוב בשל חומרי הגלם שהיו זמינים, או שאריות מזון ולאחר מכן עברו שינויים קלים שהפכו אותם למנה קבועה במשפחה והמתכון עבר מדור לדור.
כך ניתן למצוא במאפים פוקאצ'ה מהמטבח האיטלקי, לחם פרנה מהמטבח הצפון אפריקאי, סביח מהמטבח העירקי, לחמניית בריוש מהמטבח הצרפתי ועוד. גם הסלטים והמנות עצמן עשויים עם טאץ' של מבטח ים תיכוני חדש, מותאם לחך ולטעם הישראלי. הישראלים אפשר לומר אוהבים הכל מהכל ואין כבר דבר כזה מטבח עדתי, הוא הפך למטבח של כולם.
ליצירת קשר לחצו כאן 03-5600274
מקורו של הקיש- פופולרי מאוד במסיבות יום נישואין וימי הולדת
בעידן הנוכחי כאשר רוב בני הזוג שניהם עובדים, אין לכולם זמן לארגן אירועים פרטיים או להכין את הכיבוד הדרוש, בין אם מדובר ביום הולדת, יום נישואין או כל אירוח אחר. אירוח זה אקט תובעני הדורש הרבה מאוד זמן והתארגנות לרכישת חומרי גלם, שלא לדבר על זמן ההכנה של מנות האירוח. רבים לא מוצאים היום זמן לעשות זאת ולכן כמעט לכל האירועים הפרטיים אנשים פשוט מזמינים קייטרינג ואחת המנות הפופולריות היא קישים.קיש הוא מאכל מהמטבח הצרפתי, ליתר דיוק ממחוז לורן שעל גבול גרמניה. הא עשוי בצק מאפה פתוח ובתוכו מילוי של גבינות או ירקות ועוד. בדרך כלל את הקיש אוכלים כשהוא קר ומעל מפזרים גם ירקות.
מנהל חברת קייטרינג בירושלים אומר שזוהי הדרך הכי נוחה היום לקיים כל אירוע החל מאירועים פרטיים ועד לאירועי עבודה, שגם הפכו בשנים האחרונות לחלק קבוע בכל מקום עבודה. חברה זו עורכת אירועי חנוכת בית, שבת חתן, חינה, ימי הולדת, יום נישואין, מסיבות גיוס, בריתות, בר מצוות ועוד אירועים פרטיים ומציעה מהמגוון העצום והמיוחד של מגשי האירוח שלה של מטבח חלבי.
דגים זה בריא- קייטרינג בירושלים
קייטרינג בירושלים מספק גם מנות של דג סלמון או דג אמנון מהמטבח החלבי מזה כמה שנים. הדג הזה נוחל הצלחה רבה מאוד ואהוב על החך הישראלי ויש צורות שונות להכין אותו בין אם בתנור עם עשבי תיבול ועוד. הוא אחד מהדגים הכי טעימים בכל אירוע פרטי או אירוע עבודה ואין מישהו שיוותר על מנת סלמון הגונה. מדובר על דג שחי באוקיינוס האטלנטי ובימות אחרות גדולות בצפון אמריקה וכן בימות אחרות. במים מתוקים הוא בוקע מהביצה ולאחר מכן נודד לים. כאשר הוא נמצא בשלב התרבות, הוא שב למים מתוקים. בהיסטוריה עד היום היה לו תפקיד חשבון בכל מיני תרבויות שחיו לשפת ימים ואגמים והוא היה כמעט המאכל העיקרי שלהם. כל המתיישבים לאורך החוף הצפוני של האוקיינוס השקט, נהגו לערוך טקסים מיוחדים כאשר דגי הסלמון חזרו לחוף.מעבר לטעמו המיוחד יש בדג הסלמון הרבה מאוד חלבון אולם גם שומן רווי. מינרלים, ברזל, סידן וויטמינים שונים K, C B12 ועוד. בנוסף הוא מכיל אומגה 9 ואומגה 3 שהיא מהחומצות הכי חיוניות לגוף שלא מסוגל לייצר אותה. אומגה 3 מונעת קרישי שם, מורידה את הכולסטרול הרע, ושומרת על תפקוד של מערכת העצבים.
סלטים בריאים לאירועי חברה!
אין ספק כי תפריט של קייטרינג בירושלים המציע מטבח קייטרינג חלבי נוצר גם משיקולי בריאות הן במנות העיקריות של התפריט והן בסלטים, בלחמי הדגנים הבריאים המוצעים והן בתוספות למיניהם.היום גם אורחים שמגיעים לאירוע או כאשר עורכים אירוע חברה, מזמינים תפריט בריא שכן זהו דבר שאנשים היום מאוד מודעים אליו ונהנים ממנו. סלט בורגול למשל הפך לחלק חשוב בתפריט של קייטרינג, פסטות למיניהן עם תוספות של ירקות. סלטים ירוקים עשירים וכמובן גם הקינואה שהחלה את דרכה כמקור של חלבון לצמחונים ולטבעונים והיום אהובה על כולם. היא משולבת בסלטים שונים, טעימה מאוד וכוללת גם עשבי תיבול, ירקות, חמוציות ועוד שהופכים כל סלט קינואה לסלט האהוב על כל האורחים. גם אם אתה לא טבעוני או צמחוני זה יערב לחיך שלך.
מרכז הזמנות ארצי 03-5600274
כשר מהדרין בד"צ בית יוסף
[email protected]