מגשי גבינות

מגש גבינות לאירוח מושלם ויוקרתי
מגש גבינות לאירוח הוא הדרך הקלאסית והמרשימה ביותר להגשת גבינות בצורה מעוצבת ומושכת. אומנם הפה הוא האיבר בגוף המיועד לאכילה, אך אי אפשר להכחיש כי אנו גם אוכלים דרך העיניים. מגש גבינות לאירוח מעוצב ומלא שפע של גבינות מפעיל את בלוטות הרוק עוד לפני הטעימה הראשונה. קייטרינג דליס מוביל בתחום מגשי אירוח. כדאי לכם לסייר בגלריית התמונות שבאתר ולהתרשם מהמבחר ומהעיצובים המדהימים של מגשי האירוח. כל המוצרים בדלי'ס בהשגחת הרבנות הראשית לתל אביב יפו.
מגש גבינות לאירוח איך להכין מגש אטרקטיבי ומפתה?
אם אין לכם כלים מיוחדים ומעוצבים העשויים לשמש כבסיס למגש הגבינות רצוי לקנות קרש חיתוך מעץ. בשוק יש מגשי עץ זולים בגדלים שונים. צבע העץ משמש כרקע מתאים לכל מגש גבינות לאירוח. לא כדאי לבחור במשטח בהיר, כי לא תהיה ניגודיות בין הגבינה לבין המשטח, לא מומלץ לבחור בצבע שחור כי צבע שחור לא מתאים להגשת אוכל, הטוב ביותר הוא כלי בצבע עץ מהגוני או עץ טבעי שישתלב היטב עם הגבינות.בכל מגש גבינות לאירוח יש לשלב מספר סוגים של גבינות
מי שלא אוהב גבינת עיזים למשל, ייהנה מגבינת כבשים ועוד. בחרו גבינות בצורות שונות כדורים, בלוקים, חריצים, חרוטים, גלילים, כיכרות ועוד. שילוב סוגי הגבינות והצורות השונות משדרג כל מגש גבינות לאירוח ומעורר את התיאבון.כדאי לשלב בכל מגש גבינות, גבינות בטעמים
שונים אפילו טעמים מנוגדים. אפשר לשלב גבינות עדינות עם גבינות בטעמים עזים וחריפים. אפשר להציב דגלון קטן על כל סוג של גבינה עם שם הגבינה.מסביב לכל מגש גבינות לאירוח אפשר להניח פירות טריים
בחרו פירות מתוקים כמו ענבים, תאנים אגסים, פירות יער ועוד. נסו לשלב פירות בצבעים שונים כמו מנגו, אפרסק, משמש ועוד.מגש גבינות לאירוח אפשר לקשט גם עם פירות יבשים
כמעט כל הפירות היבשים מתוקים ולכן הם מתאימים, אך לא מומלץ לבחור פירות יבשים מתוקים מדי כמו אננס, פפאיה ועוד.מגש גבינות לאירוח צרור עצות וטיפים מדהימים
את הגבינות, מלבד גבינות רכות, כדאי להוציא מהמקרר כשלושים דקות לפני ההגשה. כך תגיע הגבינה למקסימום ארומה וטעמים מה שלא קורה כאשר הגבינות קרות מאוד.כאשר אתם מגישים מגש אירוח לגבינות רצוי לשים סכין על יד כל גבינה כדי לא להעביר טעמים מגבינה לגבינה. סכין גבינה הוא סכין בעל שיניים קצרות, יש בו חורים בלהב והוא דק וגמיש.
כמות הגבינות הממוצעת לכל אורח היא בין שמונים גרם לבין מאה ועשרים גרם גבינה. בדרך כלל בבוקר אוכלים יותר גבינות, לכן אם אתם מזמינים מגש גבינות לאירוח, קחו בחשבון כמות גדולה יותר של גבינות לכל אורח.
לצד מגש גבינות לאירוח רצוי להניח קרקרים. לכו על הקרקרים הניטראליים, לא אלו עם עשבי התיבול וכדומה, תנו לטעמי הגבינות להיות הדומיננטיים.
רוצים להגיש יינות? ככל שהגבינות מעודנות יותר, רצוי להגיש בירה או יין קל. ככל שהגבינות פיקנטיות יותר, בחרו יינות מתוקים יותר. יינות לבנים מתאימים לגבינות עיזים בשל החמיצות המבעבעת שבהם.
למה לכם לטרוח קשה? צרו קשר עם קייטרינג דליס והזמינו מגש גבינות לאירוח. כל המגשים מגיעים באריזות מעוצבות קלות לפתיחה וידידותיות לסביבה.
אין ספק שבחירה של קייטרינג חלבי עם מגוון רחב של גבינות היא הבחירה המנצחת לאירוח מושלם וטעים!
מרכז הזמנות ארצי 035600274
כשר מהדרין בד"צ בית יוסף
[email protected]