מגשי אירוח פינגר פוד - ביסים קטנים וטעימים

מגשי אירוח פינגר פוד

מגשי אירוח פינגר פוד זו המגמה הכי גדולה היום בתחום הזמנת כיבוד לאירועים שונים
תבשילים וקדירות בישול - פסה. כריכונים, מאפים קטנים, מאזטים בתוך לחם בריאות. מנות קטנות מפוצצות בכל טוב וטעמים הם הדבר הכי חם היום באירועים. הם מספקים את כל מה שצריך האורח בין כוסית לעוד כוסית. בין ריקוד לריקוד. הם לא ממלאים את הבטן יותר מדי. הם מוגשים כמנות קטנות וכל אחד יכול להחליט כמה הוא רוצה לאכול. הנושא של "להפציץ" מנות גדולות כבר לא רלבנטי להרבה מאוד אירועים. כדי להרים מסיבת יום הולדת לא צריך כמו שאומרים להזמין תפריט שיותר מתאים לחתונות גדולות. אפשר לקבל יופי של מנות, מגוונות וטעימות במחיר סביר ממטבח של קייטרינג חלבי שמציע מגשים של מנות קטנות גם מלוחים וגם מתוקים.

אם ניקח בחשבון שרוב האירועים מתקיימים בערב, הרי שזה בדיוק מה שאנשים רוצים לאכול. הם את ארוחת הצהריים שלהם אכלו ואף אחד לא רוצה לסיים את הערב עם בטן יותר מדי מלאה. זה מכביד, זה לא נעים. פינגר פוד- המנות הקטנות הן בדיוק מה שאתם צריכים לאירוע מכובד עם מגשי אירוח, אירוע שרוצה לפנק את האורחים שלו בהמון מנות קטנות וטעימות.


ליצירת קשר לחצו כאן 03-5600274


למי מתאים להזמין מגשי אירוח פינגר פוד?

אם אתם עורכים לדוגמה מסיבה בביתכם או בכל מקום אחר, ומעוניינים להציע כיבוד לאורחים שלכם, היום מה שאנשים אוהבים זה יותר לשתות קצת אלכוהול לתפוס ראש ובין לבין לחטוף משהו.

אז זה בדיוק הפינגר פוד. מדובר על מזון אשר נאכל בידיים ולא תבשיל שדורש סכין ומזלג וגם לא כף. סוגים שונים של לחמניות, כריכים, טורטיות, סושי. מנות קטנות וטעימות שלא צריך אפילו צלחת כדי לאכול אותן. הכי כיף זה להסתובב בין המגשים ולאכול ממה שיש על כל אחד ובדרך כלל מדובר על אותה מנה.

בנוסף לכריכים ולמאפים אפשר לצרף למגשי האירוח הללו גם ירקות חתוכים וקינוחים שונים כמו טארטלטים, עוגיות, עוגות וקינוחים אישיים.

במקום לאכול מנה עיקרית אחת גדולה, נחלק הכיבוד הזה להמון מנות קטנות ומשביעות שכל אחת מהן נעשית ע"י שף מקצועי עם הרבה אהבה ותשומת לב.

כל הקונספט הוא אישי. מגשי אירוח פינגר פוד מכילים כמות מספיקה של מנות, אשר על כל מגש מנה אחרת. מאוד מגוון, עשיר, צבעוני ופותח את התיאבון.

הזמנת כיבוד פינגר פוד מתאים למסיבה, חנוכת בית. שבת חתן, חינה, יום נישואין וגם לאירועים עסקיים.

הכל התחיל ממסיבת קוקטייל

אם שאלתם את עצמכם ממה התחיל כל הקונספט של הפינגר פוד, אז צריך לחזור אחורה לתקופת היובש של ארה"ב ה נאסר על שתיית משקאות אלכוהוליים בברים וברחוב. משום כך אנשים החלו להגיע למקומות ששיווקו אלכוהול באופן לא חוקי, וכדי להסוות זאת נהגו בעלי המקום לספק להם גם כריכים קטנים לאורך כל הלילה, כך שאם חלילה מישהו היה נכנס לבדוק מה קורה, היה רואה מזון ולא אלכוהול. סיבה מספיק טובה לשבת שם.

וההרגל הזה של אכילת פינגר פוד, הוא זה שהשתרש מאוחר יותר גם במסעדות ובברים כאשר כבר היה מותר לשתות אלכוהול. אנשים מצאו בזה כיבוד שמאוד מתאים לשתייה ולישיבה בבר וכך בעצם התחיל הכל.

היום מגשי פינגר פוד משקפים את הרצונות של האורחים לא לאכול יותר מדי מנות גדולות בשעות הערב, להשאיר קצת מקום בבטן גם לריקודים ולאלכוהול וליהנות מכך שהם יכולים בכל רגע נתון להושיט יד למגש ולחטוף איזה כריכון קטן וטעים על הדרך.

דוגמאות למגשי פינגר פוד

אחד הדברים הכי נוכחים על מגשי פינגר פוד הם הלחמים או הלחמניות אשר מהווים את מנות המגשים. סקירה קצרה של מנות קייטרינג חלבי. לחמניות קטנות עם המבורגר פטריות. לחמניות בריוש במילוי סלטים שונים. כריכים משלושה סוגי לחמים שמנת וסלמון, גבינה ופסטו ועוד.

מיני טורטייה עם מילויים כמו: טונה, חצילים קלויים, סלט ביצים ועוד. בייגל אמריקאי עם מילויים שונים. ברוסקטה מלחם מחמצת עם גבינות, עגבניות מיובשות ועוד.

הברוסקטה בעצם כמו הרבה מנות שנוצרו "בטעות" הייתה סוג של לחם אותו היו מביאים אתם לעבודה פועלים. כאשר הם היו רעבים הם קלו אותה על אש פתוחה וטפטפו עליה מעט שמן זית, מה שהתגלה לימים כמעדן של ממש ומנה מבוקשת מאוד בכל מסעדה איטלקית.

אפשר לומר כי כמעט מאחורי כל כריך עומד סיפור שיצר אותו או "טעות" שהפכה למנה אהובה. כמו הסביח שנעשה משאריות של האוכל של אתמול והיום אין ישראלי שלא בולס אותו בתאווה גדולה.

מרכז הזמנות ארצי 03-5600274
כשר מהדרין בד"צ בית יוסף 
[email protected]
צרו קשר
   
נשמח לשמוע מכם!
מספר נייד לא תקין