מגשי אירוח חלבי לחתונה קטנה או גדולה - העיקר שיהיה טעים!

מגשי אירוח חלבי הופך כל חתונה לחגיגה קולינרית - והטעמים? משגעים במיוחד!
קונספט הכיבוד של חתונה קטנה או גדולה נצמד היום בין השאר לטרנד מגשי אירוח חלבי, המציעים לאורחים מנות מגוונות של מטבחי עולם המסודרים על מגשי האירוח בעיצוב מופתי שאיש לא עומד בפניו.
זה לא סוד שהמטבח הישראלי כבר כולל בתוכו מנות כמעט של כל עדה בארץ, וזה מה שיפה וזה גם מה שהכי טעים. מזרח ומערב נפגשו להם בסירים ועל המגשים ואפשר למצוא בהם מנות מהמטבח הצרפתי, הצפון אפריקאי, האיטלקי ועוד.
על המגשים מגוון עצום של מנות קטנות. זה הקונספט לטעום המון טעמים בלי "להתפוצץ". אפשר למצוא מיני פיתוח עם סביח, לחמניות בריוש, פוקאצ'ה וכריכים מלחמי דגנים בריאים לצד סלטים כמו קינואה, עדשים, סלט יווני, אסייאתי ועוד.
אפשר גם להזמין דגים כמו אמנון או סלמון ומגשי סושי- הלהיט היפני שכבש את החך הישראלי והפך לאחת המנות הכי אהובות במגשי האירוח.
השיטה של הזמנת מנות קטנות מתאימה לחתונה קטנה המבוססת על מגשי אירוח וגם כתוספות לחתונה גדולה משום שמגשי האירוח הן סוג של עיצוב קולינרי מאוד מבוקש היום.
כולם אוכלים היום סלט קינואה- מגשי אירוח חלבי
בהתחלה זו הייתה מנה של צמחונים וטבעונים אולם היום רבים מזמינים סלט קינואה במסגרת אירוח או כיבוד של מגשי אירוח חלבי. מדובר על אחת המנות הכי בריאות היום ואשר בשילובים שונים של ירקות ורטבים הופכת גם לטעימה ביותר. קינואה איננה דגן אלא שייכת למשפחת הסלק או התרד. המקור שלה הוא מהרי האנדים שם היא גדלה כבר אלפי שנים בפיהם היא מכונה "גרגר הזהב".היא עשירה בויטמינים מקבוצת E, B, C ויש בה הרבה מגנזיום אבץ וברזל. ערך הברזל בכוס קינואה מבושלת הוא כ-15% מהתצרוכת היומית. היא גם עשירה בסיבים תזונתיים להם מגוון השפעות בריאות כמו יצירת תנועתיות במעי, הורדת ערך גליקמי, יצירת שובע ועוד.
יש בה מעט חלבון אולם הוא איכותי מאוד וכולל חומצות אמינו בהרכב בריאותי לגוף. רוב הדגמים בעיקרם דלים בחומצות אלה אולם הם נמצאים בקינואה בריכוז גבוה.
סלט בורגול או קפרזה לכל אירוע !
עוד סלט שהוא להיט של מגשי אירוח חלבי הוא סלט בורגול של המטבח העירקי. הבורגול קיים בעובי של דקיק, בינוני וגס. הצצה בתנ"ך מגלה כי כבר אז הוא היה קיים במטבח העירקי, הסורי, הלבנוני והערבי.השם העברי של הבורגול הוא ריפות אבל כולם קוראים לו בורגול. סלט בורגול נעשה בדרך כלל עם ירקות וירק והחך הישראלי כבר אוהב אותו והוא מבוקש באירועים גדולים כקטנים.
סלט קפרזה גם הוא מבוקש מאוד ככיבוד באירועים. הצבעים שלהם בצבעי דגל איטליה והיא ארץ המקור שלו. הוא מורכב מעלי בזיליקום, פרוסות גבינת מוצרלה, עגבניות וירקות בעיקר מדרום איטליה. קפרזה פירושו "מקפרי" חבל קמפניה בדרום איטליה. יחד עם שמן זית ועגבניות בשרניות הוא נחטף מעל המגשים, משבי וגם בריא.
מגשי אירוח מורכבים גם ממנות של לחמים ולחמניות שונות, גם סלטים. גם קישים וכן קינוחים ולפי סוג האירוח והקהל אפשר להתאים את התפריט לכל אירוע.
מגשי אירוח- עיצוב קולינרי במיטבו!
אפשר לומר כי עיצובם של מגשי אירוח חלבי, מושפעים מהשינויים שעברו על שולחנות הכיבוד באירועים הפרטיים, העסקיים ועוד. המתכון של אוכל מבושל המוגש על מזנון או לשולחנות, מתמעט ורבים מעדיפים את הטרנד של מגשי אירוח אשר עליהם מסודרים באופן מופתי ירקות, פירות, כריכים, סלטים אישיים, עוגות ועוגיות, קינוחים ועוד.הסידור על המגשים מזכיר במידה רבה הגשה של סושי, ואין יפה ממגש כזה. מנות קטנות בצבעים שונים המסודרים זה ליד זה כאילו ונמדדו בסנטימטר. עיצוב שמכבד את האוכל וגורם לרבים לאכול בעיניים.
זה גם הסידור של מגשי האירוח אשר מצליחים להשביע אירועים גדולים וקטנים כמו חתונה, בר או בת מצווה, בריתות, מסיבות גיוס ושחרור. יום נישואין, ימי הולדת ועוד. הצורה של הגשת מגשי האירוח היא שהפכה אותם למבוקשים במחוזותינו והכי מעודכנים ברמת הטעמים והשילובים השונים.
אירועי עובדים- כולם אוהבים מגשי אירוח
אירועי עובדים הפכו לעניין שבשגרה וככאלה הם נעשים היום לרוב עם מגשי אירוח חלבי ככיבוד מספק, יפה וגם משביע. אפשר לבנות תפריט שלם שכולו מורכב ממגשים שונים מלוחים או מתוקים הכולל גם משקאות או קוקטיילים. בדרך כלל החברה המארגנת את מגשי האירוח גם דואגת להביא עמה כלים, מפות ועוד.הרבה יותר נוח להזמין קייטרינג חלבי ממגשים ולא אוכל מבושל, בעיקר לא כאשר מדובר על מפגש חברתי, כנס עובדים ועוד.
מרכז הזמנות ארצי 03-5600274
כשר מהדרין בד"צ בית יוסף
[email protected]