מגש אירוח – בכל אירוע ומסיבה

מגש אירוח לאירוע מושלם וטעים במיוחד
אי אפשר לדעת ממה התחיל רעיון מגש אירוח, אך לפתע באירועים קטנים וגם גדולים הפך מזנון הכיבוד את הסגנון גם של הצגת האוכל וגם בהגשתו שכן מדובר בטרנד הכי גדול – לא פחות ממהפכה של עולם האירועים ואנחנו מדברים על מגשי אירוח. לכאורה מגש המוצע בגדלים שונים, ועליו מסודרים כמו חיילים מיני כריכים, קישים, מאפים מלוחים ומתוקים, עוגות ועוגיות- על טהרת הקייטרינג החלבי. כל מה שתרצו הכל במנות קטנות ומושכות את העין. ערב רב של טעמים וריחות, יצירות מופת קטנות ומעולות שהופכות את הטעימות באירוע הזה לאין סופיות. כי מנות קטנות אפשר לאכול כמה שרוצים, מכל הטעמים ולא תפסידו אפילו מנה אחת. תטעמו מכולן, ועוד יהיה לכם מקום לקינוחים שיגיעו שלא לדבר על היכולת שלכם אחרי כל זה, גם לרקוד וזה הכי חשוב.
ליצירת קשר לחצו כאן 03-5600274
עולם הבריאות חדר לאירועים
הרעיון המרכזי העומד בצורת ההגשה של מגש אירוח או מגשי אירוח היא ההבנה כי לא כל האורחים מגיעים לאירועים כדי לטרוף ולזלול, אלא פשוט להשתתף בשמחתם של המזמינים. נוצר מצב שאנשים מגיעים לאירוע, רואים את המזנון או מקבלים את המנות לשולחן ולא מצליחים אחר כך לקום מהכיסא וזה משום שהם אכלו הרבה מדי, או אכלו מזון כבד וזה בדיוק מה שמונע מהם להשתתף במסיבה של האירוע ולחגוג, התיאבון הבריא שלהם. אם כך אין שום בעיה עם תיאבון בריא, אבל יש בעיה כאשר אנשים מגיעים לאירוע והם בעצם באים לרקוד ולחגוג ומוצאים את עצם תקועים עם בטן מלאה. מה לעשות? באירוע כמו באירוע מושקע מוגשות מנות טובות, משביעות ולעתים בשפע רב, וזו בדיוק המלכודת. אנשים מתפתים ושוכחים לשם מה הם הגיעו, אוכלים וזוללים מכל טוב, מרעיפים מחמאות על החתן והכלה ועל המשפחה אבל אחר כך, אחר כך הם פשוט נשארים לשבת ואם תשאלו אותם איך היה האירוע הם יגידו לכם "היה טעים" זה הזיכרון היחידי שיש להם מהאירוע הזה וזה בדיוק מה שקורה בהרבה מאוד אירועים עם מנות גדולות של אוכל. אבל כאשר מדובר במגשי אירוח, זה לא כבד, זה מאוד בריא ואתם יודעים מה? גם תהיה לכם המון אנרגיה לרקוד עד אור הבוקר.
מגש אירוח- אז מה הסוד?
מגש אירוח מאוד מזכיר בהגשה שלו סושי. עכשיו אם אתם קצת מבינים במטבח יפני הרי שהדגש במטבח הזה הוא על מנות קטנות עם פיצוץ של טעמים. המרכיבים של כל מנה הם רבים אבל הם בכמות קטנה, וזה מה שיוצר את השילובים הכי מנצחים והכי טעימים. ככה זה גם עם מגשי אירוח. אתם מקבלים מנות קטנות שבתוך כל אחת מהן משולבים כמה מרכיבים שעובדים מצוין ביחד, כל מנה שונה מרעותה ויש המון סוגים של מנות החל מלחמים ולחמניות ודברי מאפה, ועד כריכים ממולאים בכל טוב או סלטים, קישים וקינוחים. כל אחד קטן אך עולם ומלואו מנת שף קטנה ומוצלחת שכל הקטע הכי טוב שלה זה שהיא קטנה. כי יש טעמים שכאשר אוכלים מהם יותר מדי, הם כבר מה שנקרא מאבדים את הטעם הטוב וזה בדיוק מה שקורה עם מגשי אירוח. הדבר הכי חכם בהם הוא שיש לך פיצוץ של טעמים אבל במנה קטנה ואז אתה עובר לעוד מנה עם שילוב טעמים שונה לגמרי ובסוף אתה מרגיש בעננים, כי הכל מאוד מדויק ומאוד מתוכנן וכל מנה שונה ומעניקה חוויה קולינרית בפני עצמה וזה מה שעושה את הערב ואת הבטן קלה ואם ישאלו אותך איך היה תגיד "היה מקסים רקדתי עד אור הבוקר והאוכל- היה מדהים". זה בדיוק מה שקורה בכל אירוע כאשר הכיבוד בנוי על מגשי אירוח.למי מתאים להזמין מגשי אירוח?
מגש אירוח של כריכים, סלטים או כל מרכיב אחר מתאים להזמין לאירוע כמו בר או בת מצווה שעורכים במועדון או בבית. חתונה קטנה שהדגש עליה הוא המסיבה והמוזיקה ורוצים שאנשים יאכלו וייהנו אבל גם ירקדו ושהאוכל לא יכביד עליהם. אירוע של יום הולדת, יום נישואין, חינה, חנוכת בית, שבע ברכות. חשוב לציין שמגשי האירוח הם על טהרת קייטרינג חלבי והם כשרים ולכן הם מתאימים גם לשבת חתן ולכל אירוע משפחתי משמח אחר מסיבת גיוס, שחרור, ברית או בריתה. הם מעוצבים יפה, ססגוניים ומכניסים המון צבע וטעם לכל אירוע. הם טעימים בצורה בלתי רגילה והעיקר- הם מגוונים, בריאים והם כל מה שצריך לאירוע פרטי שמח.מרכז הזמנות ארצי 03-5600274
כשר מהדרין בד"צ בית יוסף
[email protected]