קינוחים פרווה לכל אירוע

קינוחים פרווה

קינוחים פרווה זה הלהיט הכי שווה וטעים לכל אירוע, קינוח שכולם יכולים ליהנות ממנו שעושה תמיד חשק לעוד
יש לכם אירוע? אתם מארחים? אין לכם זמן להכין את הכיבוד, קינוחים פרווה אפשר להיום להזמין והם יגיעו אליהם בשפע ובגיוון מתוק על מגשי אירוח, טריים, טעימים וכאלה שלאורחים שלכם יהיה קשה להתנתק מהם.

אז איזה קינוחים אפשר היום להזמין לאירועים. בואו נתחיל מזה שיש כמובן פאי לסוגיו, פטיפורים בטעמים. פחזניות, עוגיות מקרון, טראפלס, פינוקים על שיפוד, קדאיף, טירמיסו, גבינה פירורים ועוד.

מהצצה בתפריט אפשר להבין שמדובר בקינוחים שמגיעים מכל העולם, קיבוץ גלויות של מתוקים כל אחד ממטבח אחד. השילוב של כולם יחד מנצח בכל אירוע שכן כל אחד יכול לבחור לפי טעמו את מה שהוא אוהב והרבה פעמים זה קינוח עדתי שמזכיר לאנשים את הבית שלהם. פחזניות הן צרפתיות גם המקרון, קדאיף בא מהמטבח הצפון אפריקאי, הטירמיסו איטלקי והנה לכם את כל העולם על מגש.


ליצירת קשר לחצו כאן 03-5600274
 

אף אחד לא אומר לא לפטיפורים- קינוחים פרווה

רוב הקינוחים יש לומר, נולדו בצרפת גם קינוחים פרווה. אחד ממיני הקינוחים הכי אהובים שאפשר להזמין היום לאירועים הם פטיפורים אשר פירוש שמם הוא "תנור קטן". זוהי עוגה קטנטונת המוגשת לקינוח הארוחה ואם נביט על מטבחי עולם, בכל מטבח קיים "הפטיפור" שלו רק שלא קוראים לו כך.

צורת הפטיפורים היא מרובעת וגודלן לא יותר מ-4 ס"מ וגם בגובה. יש גם צורות אחרות כמו קונוסים או פירמידות. הן עשויות בעצם מעוגת ספוג ועליהן או בתוכן סוגי קרם שונים או עיטורים מבצק סוכר, שוקולד או מרציפן. צורת ההגשה של הפטיפורים היא בתוך מנג'טים מנייר.

יש שני סוגים של פטיפורים. יש את היבשים ללא הקרם ויש את אלה עם הקרם. בעבר הם נעשו בסוף האפייה בכל בית בתנור אשר נותר בו החום משום גודלן הקטן והוא הספיק כדי לאפות אותם.

עוגיות מקרון – אהובות בכל העולם

עוגיות מקרון מתאימות לכל אירוע, מוגשות עם כל הצבעוניות הנהדרת שלהן על מגשי אירוח. במקורן הן צרפתיות אבל היום הן אהובות בכל העולם. הן לא מכילות קמח ולכן הן מתאימות גם על תקן של קינוחים פרווה לחג הפסח. הן עשויות מחמאה, קמח, שמן או מרגרינה מוקצפים עם ביצה, אגוזים וסוגר או למשל קוקוס ושדים. המקרון הצרפתי הוא שתי עוגיות אשר ביניהן יש שכבת קרם והרבה פעמים בטעם שמתאים לצבע של המקרון.

מקור שמה של העוגייה הוא דווקא באיטלקית ופירושו "בצק". המתכונים המקודמים היו מבוססים על מקצפת שקדים. יש הטוענים כי העוגייה הגיעה לאיטליה יחד עם השפים של גברת קטרינה דה מדיצ'י אשר הגיעה לצרפת ב-1533 כדי להינשא להנרי השני. הוכחה לכך ניתן למצוא בספר מתכונים שהתפרסם בשנת 1861.

במאה העשרים היו אלה הצרפתים שהציגו את הגרסה שלהם למקרון בזכותו של שף בשם פייר דפונטן בעל מעדניית לאדורה בפריז אשר הגה את רעיון חיבורן של שתי העוגיות ומריחת הקרם באמצע כמו של גנאש, ריבה קרם פטיסייר ועוד.

כיום העוגיות נפוצות ברחבי אירופה ואהובות מאוד, הן קשות להכנה ולכן אפשר להפתיע את האורחים שלכם עם העוגיות הכל כך פופולריות הללו.

מה זה טירמיסו ומהו קדאיף?

אחד ממיני קינוחים פרווה הכי פופולריים בכל אירוע הוא הטירמיסו של המטבח האיטלקי. הוא מוגש כמנה אישית ספוג בקפה ויכול להיות גם עוגה חלבית עשויה מביסקוטים ומוגש בכוס כמנה אישית. מקורו במחוז פריולי ונציה או ונטו (יש על כך ויכוח).

זוהי עוגת שכבות עם גבינת מסקרפונה, בישקוטים ואספרסו ולעתים ליקר אמרטו או יין מרסלה. המתכון העתיק המקורי עבר שינויים רבים והוא אהוב מאוד בגרסה שלו וניתן להזמין אותו בהרבה בתי קפה ומסעדות.

היסטוריונים של אוכל מייחסים את הטירמיסו כקינוח שהוכן לכבוד הדוכס קוזימו השלישי ממדיצ'י ואפשר לומר בוודאות שמתכונים שלו לא הופיעו בשום ספר לפני שנות השישים.

תוכלו להזמין לאירוע שלכם גם קינוח אהוב אחר שעשה עלייה לארץ מצפון אפריקה- אלה הן אטריות הקדאיף. אטריות דקות אשר עשויות ממים וקמח ומתבשלות ממש כמה דקות. הן משמשות להכנת קינוחים פרווה מטבח המזרח תיכוני. מקורה של האטרייה הוא בטורקיה והוא היה נפוץ בזמן האימפריה העותומנית גם להכנת מתכונים מלוחים. אפשר להזמין ממנו על מגשי אירוח והוא מוגש בתוך כוס עם פירות או קצפת פרווה מעל האטריות.

מרכז הזמנות ארצי 03-5600274
כשר מהדרין בד"צ בית יוסף 
[email protected]



 
צרו קשר
   
נשמח לשמוע מכם!
מספר נייד לא תקין