קייטרינג לאירועים- קייטרינג חלבי!

קייטרינג לאירועים של מטבח חלבי הוא מהמבוקשים ביותר היום לכל אירוע
וזאת בשל הגיוון, שפע המנות וגם הסגנון הקליל שהוא יוצר בשילוב של מנות מיוחדות במינן.
אפשר להזמין קייטרינג לבית פרטי, למסיבה, אפילו לחתונה קטנה בצהריים. לימי הולדת או לכל חגיגה אחרת שיש לה סיבה למסיבה והרבה תיאבון. קייטרינג חלבי מורכב בדרך כלל ממנות של דגים כמו סלמון, אמנון ועוד. קישים בטעמים שונים, לזניה ופסטה מהמטבח האיטלקי, לביבות עדשים או בטטה בריאות וטעימות, מגשי סושי, פלטות של גבינות בוטיק ויש גם מנות עדתיות שהפכו כבר לקונצנזוס כמו קוסקוס, חציל עם טחינה ועוד.
המגוון, השפע והצבעים הופכים את שולחן הכיבוד לחגיגה עונתית של בריאות בשילובים מעניינים ומפתיעים של ירקות טריים ומטעמי מטבח שונים, וזה הקייטרינג המנצח בכל אירוע.
ליצירת קשר לחצו כאן 03-5600274
על סלמון ואמנון – כוכבי הים בכל שולחן
אחת המנות האהובות של קייטרינג לאירועים היא דג ואיזה תבחרו? בדרך כלל כוכבי הים הראשיים הם סלמון ואמנון, שניהם בריאים, שניהם מכילים אומגה 3 ושניהם מעניקים לגוף יתרונות תזונתיים רביםאין ספק שדג סלמון, האלתית מהים הצפוני הוא כוכב גדול מאוד עבור חובבי הדגים. אפשר להגיש אותו אפוי, או נא או כחלק מרוטב של פסטה או לצרוך אותו כסלמון מעושן. הטעם שלו מעודן ויש לו אין סוף יתרונות בריאותיים בולטים כמו חלבונים ללא פחמימות, ויטמין B12 החשוב להתפתחות התאים. אומגה 3 ויוד שמעניק איזון הורמונלי. כולם חשובים מאוד לגוף האדם.
אולם מעבר ליתרונות הבריאותיים שהרי אנחנו אוכלים גם בגלל התיאבון, מדובר על דגים טעימים מאוד המשתלבות גם עם סלטים ומרכיבים אחרים של מטבח חלבי.
בכל אירוע חלבי לא מוותרים על סושי- קייטרינג לאירועים
החברה הכי טובה שלכם חוגגת יום הולדת ואתם רוצים להפתיע אותה במסיבה אליה תזמינו את כל החברים והחברות שלה וכמובן שצריך לחשוב גם על סוג הכיבוד שתזמינו מחברת קייטרינג לאירועים כזה שכולם, אבל כולם ישמחו לקבל ואין על מגש סושי שישמח אותה ואת האורחים שלה. מעטים מאוד האנשים שלא מושיטים מיד צ'ופסטיק להרים את המעדן הזה ולכלות אותו בביס אחד.
אז איך הגיע הסושי הסיני לככב בכל אירוע ומה בכלל המקור שלו? מסתבר שמדובר על מנה שהתגלגלה להיות מה שהיא ועברה "אבולוציה קולינרית" עד מה שאנו קוראים היום סושי. הייצור שלו בהתחלה ממש כמו מאכלים שונים בהיסטוריה הייתה להכין מנה משומרת להרבה זמן בתקופה בה לא היו אמצעי קירור וחשמל. הראשונים היו הסינים שחיפשו דרך לשמור דגים במשך כל השנה כאשר הם לא עוסקים בדיג. הם נהגו להמליח את הדגים ולכסות אותם באורז ומעליהם הניחו אבנים. כך הם תססו במשך שנה שלמה, את האורז שהרקיב היו משליכים ואוכלים רק את הדג עם החומץ. מי שבדרך כלל נהנה מאכילת דג כזה עם תחמיץ היו העשירים שיכלו להרשות לעצמם לאכול דגים. במשך הזמן – האורז התגלגל גם ליפן ואתו הסושי. מכיוון שהבודהיסטים לא אוכלים בשר, היה צורך למצוא תחליף בריא לחלבונים והסושי היה האופציה הכי נגישה. אז היה ניתן לראות בכל פינת רחוב עגלות ודוכנים עם סושי והוא זכה לפופולריות עצומה כפי שהוא זוכה לה היום במערב וגם בישראל.
אפשר לומר כי גם צעירים וגם מבוגרים אוהבים אותו ואין אירוע שווה שאין בו לפחות כמה מגשי סושי.
מטבח איטלקי באירוע שלכם!
פסטה ולזניה הם מנות מרכזיות של קייטרינג לאירועים ומבוקשות מאוד על טעמיהן השונים. אין אירוע כמו יום הולדת, יום נישואים ואף חתונה שאין בה פסטה המוגשת עם ערמונים, או לזניה עתירת שכבות עם גבינות ורוטב עגבניות איטלקי.
מקור הפסטה מסתבר הוא לא כמו שרבים חושבים, שמקורו בסין והוא נוצר יחד עם הנודלס אלא שמי שהביא אותו למערב טוענים היסטוריונים קולינריים הוא דווקא מרקו פולו. זהו מאכל טעים ופשוט המבוסס על מים וקמח ובחלק מהמתכונים של הפסטה יש גם ביצים. יש היום 3,500 סוגים של פסטה ובהן המקרוני, הספגטי, לזניה ועוד.
הישראלים אימצו כבר מזמן את הפסטה ואת הלזניה ואלה שתי מנות האהובות הן על ילדים והן על מבוגרים. את הרוטב מסתבר המציאו רק במאה ה-16 אחרי שהספרדים החלו לייבא עגבניות מיבשת אמריקה. זו זוהתה מיד כמרכיב חשוב במטבח וקיבל את השם "תפוח זהב". את הפסטה והלזניה שאנו אוכלים היום בכל בית ובכל אירוע, זכו לאכול מסתבר רק עשירי איטליה אבל מאז שהחל גידול עגבניות מאסיבי כולם זוכים לאכול פסטה וכמה פעמים בשבוע.
מרכז הזמנות ארצי 03-5600274
כשר מהדרין בד"צ בית יוסף
[email protected]