משלוחי סנדוויצים

משלוחי סנדוויצים צרו קשר- אנו כבר מגיעים!
קייטרינג דליס מפעילה מערך מהיר ויעיל של משלוח סנדוויצים. הזמנתם סנדוויץ בתל אביב? בתוך חצי שעה תוכלו ליהנות מסנדוויצים טריים, פריכים וטעימים. סנדוויצים מבית דליס מגשי אירוח מיוצרים מחומרי גלם משובחים ומלחמים טריים הנאפים כל בוקר במאפיה הביתית של דלי'ס. צרו קשר עם דלי'ס, אנו מגיעים לכל מקום בארץ.
משלוחי סנדוויצים מבית דלס מי אמר ארוחת צהריים ולא קיבל?
משלוחי סנדוויצים מהווים תחליף אטרקטיבי לארוחת צהריים במסעדה או בבית. משלוחי הסנדוויצים מאפשרים לכם לאכול אוכל טעים, מגוון ומשביע בעבודה, בכנסים, בישיבות ארוכות המתמשכות על פני שעות רבות. כאשר אתם יוצאים לטיול, מפיקים אירוע משפחתי או כאשר אתם בבית ואין לכם כוח להכין ארוחת צהריים.קייטרינג דליס מציעה משלוחי סנדוויצים במבחר ענק של כריכים, של רטבים, של מליות, גבינות וירקות טריים.
סנדוויץ טעים מתחיל בלחם טוב. בקייטרינג דליס אופים את הלחמים במאפיה הביתית שעל יד המסעדה. כל הלחמים טריים, מיוצרים מחומרים מובחרים ומגיעים לבית הלקוח רעננים וטעימים.
משלוחי סנדוויצים מבית בקייטרינג דליס מתאימים לכולם. אתם טבעונים? הזמינו סנדוויץ עם מלית של ירקות טריים או גבינות משובחות. בקייטרינג דליס כל המוצרים כשרים ועומדים תחת השגחת בד"צ בית יוסף.
משלוחי סנדוויצים מיומנו של מכור לסנדוויצים
כבר בתור ילד אכלתי את כל התבשילים שאימא טרחה והכינה לי בתוך שתי פרוסות של לחם, מספר דוד מראשון לציון המעיד על עצמו כי הוא מכור לסנדוויצים. אימא עמדה וטיגנה קציצות? דחסתי אותן בין שתי פרוסות, אכלתי נהניתי ושבעתי. תמיד אכלתי סנדוויצים ותמיד אוכל סנדוויצים, גם כיום משלוחי סנדוויצים מהווים עבורי תחליף של ארוחה משביעה.גם במסעדות המשובחות ביותר מגישים סנדוויצים בגרסאות שונות, בלאפה, בפיתה, בלחם איכותי עוד. סנדוויץ כבר מזמן אינו מה שהיה בילדותי. כיום הסנדוויצים מושקעים, עשויים מחומרי גלם איכותיים שתמיד מפתיעים. בכל כריך מסתתרת הפתעה. אגוזים, עשבי תיבול מיוחדים, ממרחים עשירים ועוד.
אוהבים סנדוויצים? מתכון לכריך מושלם באדיבות קייטרינג דליס
קייטרינג דליס מוביל בתחום משלוחי סנדוויצים. לנוחות הגולשים ביקשנו מבעל המסעדה מתכון לכריך טעים ומשביע.החומרים:
חציל בינוני
צרור אחד של עלי בזיליקום
עשרים וחמש גרם של צנוברים קלויים
מיץ מלימון אחד
חצי שן שום טרייה, מלח פלפל שחור גרוס
רבע כוס שמן זית
לחם טרי ופריך
עגבניות קונפי
תערובת של פיצוחים קלויים, גרעיני חמנייה, גרעיני דלעת, שקדים.
אופן ההכנה:
עוטפים את החציל בשתי שכבות של נייר כסף, מניחים על אש גלויה וקולים אותו במשך כרבע שעה. כל חמש דקות מומלץ להפוך את החציל. מקלפים את החציל ומגירים את הנוזלים.
במעבד מזון מניחים את עלי הבזיליקום, את השום, את מיץ הלימון ואת הצנוברים מוסיפים את שמן הזית תוך כדי טחינה. מוציאים מהקערה, מוסיפים את החציל הקלוי מתבלים במלח ופלפל.
מורחים את פרוסות הלחם בתערובת שהתקבלה, מניחים עליה את העגבניות. מפזרים את תערובת הפיצוחים הקלויה מוסיפים מלח ואוכלים בהנאה!
נהניתם? יש לכם הערות או הארות? רוצים לשתף אותנו בחוויות? צרו קשר עם דליס מגשי אירוח ואנו נשמח לפרסם את התגובות ולהגיב עליהן.
מרכז הזמנות ארצי 035600274
כשר מהדרין בד"צ בית יוסף
[email protected]