מגשי אירוח סנדוויצים – המפתח לישיבה מוצלחת

היום כל מי שמנהל עובדים כבר מבין: השקעה במשאב האנושי של החברה היא השקעה עקיפה בעסק
עובדים שמרגישים שמשקיעים בהם ושבעי רצון מהיחס שהם מקבלים ממקום העבודה שלהם הם מחויבים ומסורים יותר. כאשר אדם נמצא במקום עבודה שהוא חש בו מוערך ושייך, גובר הסיכוי שהוא יבחר להתמיד בו ולהמשיך לתרום מיכולותיו, מהידע ומהניסיון שהוא צובר לאורך זמן. השקעה בעובדים מהווה גם חלק מהאטרקטיביות של העסק, ובעיקר לנוכח מצוקת העובדים המדוברת שמתרחשת בתקופה האחרונה, ליכולת למשוך ולשמר עובדים יש חשיבות רבה להצלחה של העסק או של החברה. אז איך משקיעים? מגשי אירוח סנדוויצים איכותיים באירועים של מקום העבודה הם ללא ספק התחלה טובה.
ליצירת קשר לחצו כאן 03-5600274
כריכים – ארוחה שלמה בין שתי פרוסות לחם
אם האסוציאציה הראשונה שקופצת לכם לראש כשאתם שומעים את המילה "סנדוויץ'" היא כריך השוקולד בלחמנייה מהקייטנה שביקרתם בה בחופש הגדול של כיתה ג' – כנראה שאתם ממש לא מעודכנים. לסנדוויצים יש מעמד רם בתעשיית המזון כבר שנים. קשה לשים את האצבע על מקורו של המאכל הפופולארי, שנראה שגם בעבר היה נפוץ במגוון אזורים ותרבויות, אולם ידוע שהוא קרוי על שמו של רוזן אנגלי מהעיירה סנדוויץ השוכנת במכון קנט. בזמנו, ביקש הרוזן ממשרתיו להביא לו שתי פרוסות לחם על מנת שלא יצטרך לקום ולסעוד ליד השולחן. מאז, הסנדוויץ הוא הרבה יותר מזה. וריאציות שונות של כריכים קיימות בתרבויות ובמסורות רבות ולא מעט בתי עסק קולינריים מבססים את תפריטיהם על סנדוויצים בלבד.משדרגים את יום העבודה
גבינות, ממרחים, רטבים, ירקות, אין ספור סוגים של לחמים – כאשר מדובר בכריכים, הכל הולך. סנדוויץ טוב הוא ארוחה שלמה בפני עצמו, ולכן מגשי אירוח סנדוויצים הם מושלמים על מנת לשדרג ישיבות שגרתיות במקום העבודה. כל הארוחה מגיעה, כאמור, בין שתי פרוסות הלחם –דבר המאפשר ארוחה מושקעת ונעימה עם מינימום התעסקות ולכן כאשר מזמינים מגשי אירוח בחירת סנדוויצים היא בחירה פופלרית בקרב קהל רחב.
כמובן שזהו לא היתרון היחיד של מגשי אירוח סנדוויצים כמענה קולינרי לישיבות מקצועיות ולדיונים. כאמור, הסנדוויצים צברו לאורך השנים מוניטין מכובד ואפילו יוקרתי. חשבו למשל על הפניני של איטליה או על הכריכים הבריטיים של שעת התה – אין ספק שלשני אלה דימוי שונה למדי מזה של הכריכים שנכנסים לתיק האוכל של תלמיד בבית ספר יסודי. אפילו כריך חמאת הבוטנים והריבה של האמריקאים נחשב למותג, נכס קולינרי של ממש. על כן, אם אתם רוצים ליצור אווירה של השקעה, יוקרה ואקסקלוסיביות – אין עוררין על כך שארוחת כריכים היא בחירה מצוינת.
זאת ועוד, ראוי לציין את המעלה המרכזית של הכריכים – והיא העובדה שהם מתאימים לכולם. מי לא אוהב סנדוויצים? כריך הוא יותר צורת הגשה מאשר מאכל ספציפי, והמשמעות היא שכל אחד יכול למצוא אחד שיקלע בדיוק לטעמו. כאשר מקיימים אירוע במקום העבודה, חשוב לדאוג לצרכים של כלל העובדים. היום, נדיר למצוא קבוצה של אנשים שבה אין אנשים שלהם העדפות ייחודיות באוכל – אחד טבעוני, אחד רגיש ללקטוז והשלישי משתדל לשמור על תזונה נכונה, להמנע מפחמימות ריקות ולאכול כמה שיותר ירקות. כפי שנפרט, מגשי אירוח סנדוויצים יכולים להכיל שלל מרכיבים וסוגים שונים של ארוחות, ולכן מהווים פיתרון מושלם דווקא עבור קבוצות מורכבות ומגוונות.
מגשי אירוח סנדוויצים מכל הסוגים
אז אילו סוגים של כריכים אפשר למצוא היום? תכולתם של כריכים יכולה להיות שונה ומגוונת, והיא נעה בין ירקות נאים, מבושלים וצלויים; דגים, ממרחי גבינות וגבינות רכות וקשות; ממרחים מאין ספור סוגים, ועוד. היום יש המבורגרים נהדרים שמתאימים אפילו לארוחות חלביות, עם מילוי פורטובלו למשל.
נוסף על התכולה המשתנה, היום מגשי אירוח סנדוויצים כוללים בדרך כלל גם מגוון רחב של סוגי לחמים. לחם לבן, לחם מלא, לחם דגנים ואפילו מחמצת – כל אלה הופכים את הסנדוויץ' לארוחה מפוארת, ייחודית ואפילו בריאה מאוד. היום, לא מעט אנשים מקפידים על הימנעות מלחמים מסוגים מסוימים ומעדיפים סוגים אחרים, כך שהאפשרות לבחור בלחמים ייחודיים גם בארוחה מטעם מקום העבודה היא בהחלט יתרון משמעותי.
הבריוש הצרפתי – ליגה אחרת של סנדוויצים
סוג יוקרתי ואהוב במיוחד של לחם שמתאים גם לסנדוויצים הוא בריוש. הבריוש הוא מאפה צרפתי שעשוי מבצק שמרים. מבחוץ הוא מבריק וזהוב, ומבפנים – רך ואוורירי בצורה יוצאת דופן וממכרת במיוחד, הודות לביצים ולחמאה שהוא מכיל. הייחודיות של הבריוש מעניקה גם לסנדוויצים הרגילים ביותר טעם ומרקם עשירים ומיוחדים, אשר משתלבים נהדר עם מגוון מילויים ורטבים.
מרכז הזמנות ארצי 03-5600274
כשר מהדרין בד"צ בית יוסף
[email protected]