מגשי אירוח לעסקים - מגבש וטעים במיוחד

מגשי אירוח לעסקים הופכים כל חגיגה במשרד לטעימה, נינוחה ומגבשת
הביקוש של מגשי אירוח לעסקים נובע מהקלות והכדאיות בה ניתן היום להרים כל אירוע כמו: אירועי חגים בעבודה, ישיבות צוות, ימי הולדת, מסיבות פרישה והיום גם נהוג לציין הישגים של חברה באירוע חגיגי שכולל כיבוד.
בעידן הזה בו אנשים עובדים חמישה ימים בשבוע, אבל הימים ארוכים יותר. ריבוי משימות ועומס עלולים לגרום לשחיקה. בחברות הייטק, ניהול פרויקטים, שיווק ועוד ארגונים ומוסדות עובדים תחת לחץ וזו הסיבה שחברות עורכות לעתים ימי כיף או ציון אירועים אישיים ואחרים, גם כדי לעשות "הפסקה" מהשגרה אולם גם כדי לאפשר לעובדים שלהם להתוודע זה לזה, באווירה יותר נינוחה וחופשית וזה כמובן כולל כיבוד.
ליצירת קשר לחצו כאן 03-5600274
מגשי אירוח לעסקים לרגל החגים
אין היום כמעט מקום עבודה שלא מציין חגים ועושה איזה אירוע קטן לעובדים במקום העבודה. בדרך כלל כולם מתאפסים בחדר הכי גדול בחברה שהוא בוודאי חדר הישיבות, וחוגגים את החג, אולם זו גם כמובן הזדמנות לבעל החברה לדבר אל העובדים שלו בגובה העיניים. לחזק אותם, להחמיא להם על הישגים ולהרים להם את המוראל שזה הדבר הכי חשוב אם אתה רוצה שהעובדים שלך יעבדו בשבילך וקשה.אפשר בהחלט לומר שביום יום הרגיל, בקצב ומול התובענות שאנשים עובדים היום, הם לא ממש מוצאים זמן לנהל שיחת סרק, כי כולם עסוקים. אולי ליד מכונת הקפה במטבח וגם זה על הדרך כי הם כבר צריכים להגיע למשימה הבאה שלהם.
אז לחגוג חגים, זו מסורת במקומות עבודה, ולאירוע כזה בדרך כלל לא מזמינים תבשילים אלא כיבוד קליל אבל מנצח, כמו מגשי אירוח לעסקים את מה שעליהם אפשר להזמין מתוך תפריט של קייטרינג חלבי.
מפגש עובדים- פיקניק בטבע
בהרבה מחקרים כבר עלה הצורך הדחוף של כל עסק או ארגון, ליצור ימי כיף או מפגשים, אשר יקרבו בין העובדים בשיחות בגובה העיניים ולא על עבודה. בגלל לחץ ועומס המאפיינים את שוק העבודה היום, יש המון חברות בהן אנשים כלל לא מכירים אחד את השני. ימי כיף או פיקניק בטבע לדוגמה נותנים הזדמנות לאנשים לשתף, בדברים אישיים, להתקרב באופן אנושי לעמיתים לעבודה במקום שאיננו העבודה אלא כזה שמאפשר את ההתקרבות והבילוי המשותף.
פיקניק בטבע למשל הוא רעיון מצוין וכל מה שצריך זה מגשי אירוח לעסקים בסגנון של ארוחת בוקר צרפתית- לחמי בריאות ודגנים לצד גבינות בוטיק, רטבים, מאפים צרפתים ואפשר גם להוסיף לזה סושי או פיצה ועוד.
הקונספט הקולינרי של מגשי האירוח
בוודאי שמתם לב לכך שהישראלים כבר אוכלים הכול מהכול. כל העדות התקבצו להם יחד במטבח אחד ואפשר למצוא בו סביח עירקי לצד פוקאצ'ה איטלקית ולחמניית בריוש צרפתית.
הקונספט של מגשי אירוח לעסקים בנוי מבחירת מנות והגשתן על מגש, כולן מאותו סוג וחוזר חלילה בכל מגש, שורות שורות של אותה מנה. יש משהו מאוד אסתטי ויפה בהגשה הזאת שמזכיר את ההגשה היפנית ואם לא נרחיק לכת- אז הגשה של סושי. כאשר אתם מזמינים סושי כל המנות היפות, הצבעוניות והטעימות מגיעות אחת ליד השנייה, זקופות ומפתות מסודרות כמו בסרגל. כך גם מגיע הכיבוד על מגשי אירוח. מונחות זו לצד זו מנות צבעוניות, טריות וטעימות שמספקות את הכיבוד הכי נכון לכל אירוע בעבודה או בעסק.
תפריט של מגשי אירוח
הרעיון המרכזי הוא לספק כיבוד בריא המורכב מסוגי סלטים לצד מנות שיפודי סלמון, סושי, דג אמנון ועוד. אפשר להזמין מגשי אירוח לעסקים רק עם סוגי כריכונים הכוללים הין השאר: קישים, פוקצ'ינה (שזה פוקאצ'ות קטנות בגודלן), מאפים מלוחים. פיצה, נאצ'וס, מיני סביח, לחם פרנה ומילויים ועוד.
הכריכונים הם בגודל של כמה ביסים והם שייכים למשפחת הפינגר פוד, "חטיפי" אוכל שנאכלים בזריזות ואז עוברים למגש הבא.לצד הכריכונים אפשר לשלב גם סלטים כמו קינואה, עדשים ירקות ועוד ולא לוותר על קינוחים, עוגות ועוגיות.
מה שטוב במגשי האירוח הללו זה שהם לא "ממלאים" את הבטן. זהו כיבוד טעים, קליל שאפשר בטעום מהכול ועדיין לא להרגיש לגמרי שבע ואז יגיעו גם הקינוחים והתחושה תהיה של שפע וגיוון בלתי רגיל של המון טעמים.