מגשי אירוח כשר וטעים - מושלמים לכל אירוע

מחפשים מגשי אירוח לאירוע? המאמר הזה בדיוק בשבילכם! קראו וגלו איך להתכונן באופן הטוב ביותר לאירוע הבא שלכם.
רבים מחוגגי האירועים מזמינים מגשי אירוח כשר ממטבח חלבי, שיכולים להרכיב ארוחה שלמה של סלטים, תוספות, מנות עיקריות וגם עוגות וקינוחים.
אין ספק כי בשנים האחרונות בעקבות חזרה למזון קל, טבעי ובריא נוצר ביקוש גבוה למטבח חלבי באירועים כמו בר או בת מצווה, ימי הולדת, ימי נישואין, אירועים במקומות עבודה ועד לחתונה קטנה בצהריים. מגשים עמוסים במגוון עצום של גבינות, לחמים, פסטה ועוד מתאימים לאירועי בוקר, צהריים וערב ומתקבלים באהדה רבה על ידי החוגגים.
בעידן בו רובם של הזוגות עובדים ואין להם זמן "להרים" אירועים מבחינה קולינרית כולם מזמינים כיבוד, מה שמבטיח טעם טוב וחיסכון עצום בזמן. יש המזמינים גם מגשי אירוח בסופי שבוע, מפאת קוצר הזמן שלהם לארגן ארוחות ובסופו של דבר זה גם מאוד מגוון וטעים ומשתלם כלכלית.
ליצירת קשר לחצו כאן 03-5600274
מגשי אירוח כשר- קרואסון חמאה לאירוע בוקר בניחוח צרפתי
אחד ממגשי האירוח הכי מבוקשים לאירועי בוקר, הם מגשי אירוח כשר של קרואסון. זה מוגש בטעם חמאה, לצד גבינות כמו קממבר, שמנת וסלמון ועוד. שמו ניתן לו בגלל צורת הירח שלו ומקורו במטבח הצרפתי. היסטוריונים של האוכל טוענים כי ייתכן והוא בכלל "אבולוציה" של מאפה בשל קיפפרל שמקורו באוסטריה וגם הרוגעלך.
בכל מקרה כמו הרבה מאפים קלאסיים גם לגבי הקרואסון יש אגדות ואחת מהן גורסת כי הוא הומצא ב-1683 בווינה לרגל חגיגות ניצחון המלחמה של בית הבסבורג על הטורקים. האופים שנשארו ערים כל הלילה להשגיח על המאפים אפו אותו בצורת סהר כיוון שהוא מתנוסס על הדגל של טורקיה.
התיעוד הכי עתיק לקרואסון קיים בספר בישול מצרפת בשלהי המאה ה-18. הוא אכן מזוהה עם המטבח הצרפתי ונמכר גם בצרפת וגם בארץ עם מלית מסוגים שונים כמו שוקולד, שקדים ועוד אם כי כאמור אפשר לקבל אותו בטעם חמאה לצד גבינות בוטיק לאירוע של בוקר.
מהו סוד הפרנה והג'בטה?
המטבח הישראלי חשוב לומר כבר מזמן הפך להיות מטבח עולמי אשר בו חוגגים כמעט כל המאפים הקיימים הן בארה"ב כמו בייגל, כאמור הקרואסון הצרפתי ומהמטבח המרוקאי נהנים המזמינים מגשי אירוח כשר, מלחמניות פרנה קלאסיות.אז מהו בדיוק לחם פרנה? מדובר על לחם במקור ממטבח מרוקאי אשר נדד גם לספרד. שמו ניתן לו בגלל שאופים אותו בתנור ששמו "פרנה". בתחתיתו של התנור מניחים גם היום חלוקי נחל וזה מה שמעניק ללחם את הטעם המיוחד. תוך תוכו ספוגי ורך ובחוץ הוא מתהדר בקרום עבה. את הפרנה נהוג לאול לצד ממרחים שונים, סלט ביצים, טחינה וחציל ועוד.
אין ספק כי הגיוון העצום של הלחמים המוגשים היום בכל אירוע, הופכים אותו לחגיגת מאפים קלאסיים ממטבחי עולם לצד סלטים ורטבים גם הם אופייניים למטבחים שונים. העולם אם כך הפך לכפר גלובאלי ולא רק בגלל האינטרנט. אם תציצו ברשימת המאפים של חברת קייטרינג חלבי, תוכלו לגלות גם את הבריוש הצרפתי, מיני פיתות לסביח והג'בטה מהמטבח האיטלקי.
באיטליה קוראים לה צ'באטה והיא עשויה משמרעם ומקמח חיטה. צורתה שטוחה, ורחבה והיא מזכירה כיכר לחם שזה עתה יצא מן התנור וריחו הטרי נישא בכל הבית.
קאמבק עצום ללחמי בריאות בכל אירוע חגיגי!
יש המזמינים מגשי אירוח כשר לאירוע ובהם לחמי בריאות מזינים עם כל היתרונות הבריאותיים שלהם. בשנים האחרונות יש קאמבק גדול מאוד של לחמים כמו גם רכיבים בריאים אחרים מתוך מודעות לתזונה נכונה. אפשר חיטה מלאה, לחם דגנים ועוד.
חשוב לומר כי בעבר נהגו דווקא העשירים לאכול לחם לבן, עד אשר בשנות השישים בעקבות מחקרים מדעיים עלה כי לחם זה הוא הכי פחות בריא מכל הלחמים וכי דווקא הלחם החום אותו נהגו לאכול העניין הוא לחם המכיל יתרונות בריאותיים מזינים.אז מהו בעצם לחם בריא? לחם מקמח מלא מכיל כ-90% מרכיבי גרעין החיטה כמו הנבט, האנדוספרם והקליפה. משום כך יש לו ערך תזונתי גבוה מאוד מבין כל סוגי הקמחים. הוא מתקבל כאשר טוחנים את גרעין החיטה בשלמותו. בקמח כהה משתמשים בשכבת האנדוספרם. זוהי השכבה העמילנית בגרעין החיטה וכן בחלקים הקרובים לקליפת הגרעין. זהו קמח המכיל פחות סיבים תזונתיים בהשוואה לקמח מלא. קמח לבן נטחן רק משכבת האנדוספרם, זוהי השכבה העמילנית של הגרעין והוא אינו מכיל את הקליפה ואת הנבט ולכן יש בו תכולה גבוהה של חלבון ועמילן ומכאן ערכו התזונתי הנמוך.
במרכז של כל אירוע היום אפשר לראות בשולחן הכיבוד, במקום של כבוד את לחמי הבריאות המשתלבים יחד עם סוגי סלטים וממרחים שונים והופכים לכוכבי האירוע.
מרכז הזמנות ארצי 03-5600274
כשר מהדרין בד"צ בית יוסף
[email protected]