מגשי אירוח יוקרתיים לאירוע נוצץ

מגשי אירוח יוקרתיים

היום כולם חוגגים אירועים עם מגשי אירוח יוקרתיים. זה הכי טרי, מגוון וטעים.
אפשר לבחור מתוך תפריט רחב של מנות חלביות בין אם מדובר בסלטים, קישים, מאפים וקינוחים. המגשים כוללים גם מנות מלוחות וגם קינוחים לסוף החגיגה, כאלה שמשאירים לכולם מתוק לעוד הרבה שנים.

כאשר מדברים על מגשי אירוח חשוב לציין שאפשר לשלב בין מנות עיקריות כמו שיפודי סלמון לסלט עדשים, לזניה או פסטות למיניהן. בסופו של דבר מתקבלת ארוחה קלה, מזינה ובריאה בה אפשר לטעום מכל דבר משום שהמנות הן אישיות ואין מצב שתערמו על הצלחת יותר ממה שתוכלו לאכול וזה היתרון הכי גדול. לאכול במידה ורק כמה שצריך. גם טעים וגם מכוון לבריאות טובה.


ליצירת קשר לחצו כאן 03-5600274


מגשי אירוח יוקרתיים – הכוכב של הערב הסלמון

כוכב מגשי אירוח יוקרתיים הוא דג הסלמון אשר לו יתרונות בריאותיים רבים. הוא מוגש גם כשיפודי סלמון וגם אפוי בתנור. הוא נחשב כאחד המזונות הכי מזינים בעולם כולו. עשיר בחומרים מזינים, טעים וזמין בארץ ובעולם ויש לו גם סגולות ריפוי.
סלמון הוא אחד מהמקורות הכי טובים לחומצות אומגה 3. מדובר על שומנים שגוף האדם אינו יודע לייצר בעצמו ואשר מומלץ ע"ח ה-FDA. ממחקרים עלה כי שתי מנות סלמון בשבוע עשויות למלא את הצורך באומגה 3. בנוסף עשיר הסלמון בחלבונים אשר להם כמה תפקידים משמעותיים בגוף. יש בו ויטמין B ועוד ויטמינים אשר מעורבים בתהליכים חשובים בגוף. הוא מהווה מקור טוב לאשלגן, מצליח להפחית לחץ דם וגם הסלניום שבו בריא לגוף.
 
מאז שהוא חדר למטבח הישראלי הוא הפך לדג מבוקש מאוד הן מבחינת טעמו והן מבחינת היתרונות הבריאותיים שלו.

דג דניס, דג אמנון – מגשים טעימים ובריאים

אם יש לכם אירוע חשוב ואתם רוצים להזמין עבור האורחים שלכם מנות עיקריות בריאות וטעימות לכו על מגשי אירוח יוקרתיים של דג דניס או דג אמנון. לשניהם יתרונות בריאותיים רבים. דג דניס אשר שמו באיטליה הוא ORATA ובספרד מכונה דוראדה הוא דג מאוד פופולרי והוא גדל במערכות גידול מיוחדות שנוצרו לשם כך והוא מין ימי חקלאי מאוד פופולרי באזור הים התיכון.

לדג דניס יש טעם מתוק ועדין ומרקם רך עד בינוני. הוא משמש מקור מצוין לחלבון ואף מסייע בהורדת לחץ דם. הוא עשיר באומגה 3 ובמינרל חמצוןסלניון המגן על תאי גופנו מפני רדיקלים חופשיים. יש בו גם נחושת וזרחן במינון הנחוץ להתפתחות השיניים והעצם.

דג אמנון חי במים מתוקים וגדל בבריכות. הוא עשיר בברזל, אבץ וויטמינים וכן באומגה 3. זו דרושה לכל אדם כדי לשמור על תפקוד הלב, המוח וגלי הדם. היא מונעת דלקות ועשויה לצמצם את רמת הכולסטרול.

אנשים רבים מבינים היום את ערכם הבריאותי של הדגים וביניהם דניס ואמנון ושמחים לאכול אותם גם באירועים אליהם הם מוזמנים.

מגש סושי- היוקרה של האצה

אחת המנות הכי פופולריות של מגשי אירוח יוקרתיים בקרב צעירים ומבוגרים העורכים  מסיבות, ימי הולדת, מסיבת גיוס ושחרור, אירועי עבודה, ימי נישואין ועוד הוא מגש סושי. סושי הנו מאכל יפני העשוי מאורז שנטבל בחומץ ומשלבים בו רכיבים נוספים כמו מיני דגים וירקות המגולגלים כולם בתוך אצה.

הסושי הוא מאכל היסטורי עתיק יומין, אבל היתרונות הבריאותיים שלו והשילובים המעניינים שעושה כל שף סושי בתוך האצה- הפכו אותו למנה מאוד אהובה גם בארץ וגם בחו"ל. המרכיב המרכזי בסושי הוא האורז מהסוג העגול אשר מבשלים אותו יחד עם חומץ אורז. בגרסה העתיקה של הסושי הוא היה בעצם נתח חזיר שעבר תהליך שימור במלח ושום אורז לא היה בו, אבל כל מאכל וגלגוליו הוא.

במילון סיני מהמאה ה-2 כבר אוזכר הסושי כ"דג כבוש במלח ואורז" נראה שזהו המקור לדגים משומרים שהסינים נהגו בעבר לאכול.

איך התגלגל הסושי עד מגשי אירוח יוקרתיים בישראל?

הסושי נולד כתוצאה משינוי של הרגלי התזונה והאכילה אצל היפנים, כולל הפסקת שימור הדגים. רק בתחילת המאה ה-18 הופיעה באוסקה, מנה שהייתה עשויה מדגים, חומץ ואורז. בסופו של דבר הפכה המנה לפופולארית ובכל הערים ביפן החלו להופיע דוכנים וחנויות ששיווקו את המנה הזאת. היא הייתה דומה בהרכבים ובטעם שלה לסושי הנמכר היום שנעשה מפיסות דגים טבולות בסויה או בחומץ.

החל משנות השישים החל הסושי לנחול הצלחה קולינרית עולמית, וגם בישראל יש לו אוהדים רבים, הוא בריא הוא קל והוא הזדמנות ללמוד איך אוכלים עם צ'ופ סטיק...

אין ספק כי מגשי אירוח יוקרתיים עם סושי, הופכים כל אירוע ליוקרתי ומציעים את אחת המנות האהובות היום על צעירים ומבוגרים כאחת.

מרכז הזמנות ארצי 03-5600274
כשר מהדרין בד"צ בית יוסף 
[email protected]

צרו קשר
   
נשמח לשמוע מכם!
מספר נייד לא תקין