מגשי אירוח חלבי - הכי טעים והכי מגוון

הבחירה הטעימה והשווה ביותר לכל אירוע - מגשי אירוח חלבי!
הטרנד הכי גדול היום בתחום האירועים הם מגשי אירוח חלבי המגישים מכל טוב המטבח החלבי, ומציגים קונספט חדש של כיבוד באירועים, לא עוד אוכל מבושל והמעמיס על הגוף, אלא מנות קטנות, טעימות ומיוחדות שגם משאירות מספיק אנרגיה כדי לרקוד ולחגוג גם אחרי האוכל.
בשנים האחרונות הפך המטבח החלבי לכוכב בכל אירוע אם זה חתונה קטנה מול השקיעה, יום נישואין, ימי הולדת. בר או בת מצווה. ההבנה שיש כל כך הרבה תפריטים של מטבח חלבי, ממקדת את האירוע בכיבוד המורכב ממנות של מטבחי עולם המשולבות עם רכיבים חלביים ומספקות ומשמחות את האורחים.
אפשר להזמין קייטרינג מנצח הכולל מגשי כריכוני בריוש ממולאים בכל טוב, מיני פרנה, כריכונים מסוגי לחמי בריאות, טורטיות, בייגל אמריקאי, קוקטייל ברוסקטה ועוד.
ליצירת קשר לחצו כאן 03-5600274
מהן לחמניות בריוש ומיני פרנה? מגשי אירוח חלבי
מגשי אירוח חלבי עם לחמניות בריוש מבוקשות מאוד, מדוע אם כן הן הפכו לחביבות על החך הישראלי. מדובר על לחמניות מהמטבח הצרפתי. הן עשויות מבצק שמרים עם תכולת חמאה וביצים גבוהה שמעניקה לו נימוחות רכה ואוורירית. יש ללחמניות הללו קרום קשיח ומוזהב והן נאפות במקור עם צורה של "כובע" עליהן. במגשי האירוח ממלאים את הבריוש הטעים בסלט ביצים, סלט טונה, טחינה עם חציל, גבינה ופסטו והשילוב בין רכות הלחמנייה למילוי יוצר פיצוץ של טעמים.אפשר גם להזמין מיני כריכוני פרנה השייכות למטבח המרוקאי ממולאות בגבינה בולגרית עם עגבניות מיובשות, טונה ועוד. הפרנה הוא לחם מרוקאי מסורתי אשר קיבל את שמו משמו של התנור בו הוא נאפה "פרנה". בתחתיתו היו מניחים חלוקי נחל וללחם או ללחמניות קרום רך בחוץ ובתוכו מאפה ספוגי המתאים לסוגים שונים של סלטים וממרחים.
הדבר הכי טוב בכיבוד של מגשי אירוח הוא השילובים הרבים ממטעמי מטבחים שונים- קיבוץ גלויות של מגשי אירוח.
ג'בטה, לחם דגנים וחיטה מלאה במילוי גבינות, סלמון ועוד- תענוג לחך
שמה הנכון של ג'בטה במילויים שונים המוגשת על מגשי אירוח חלבי לאירועים קטנים וגדולים, הוא בעצם צ'באטה ומקורה באיטליה. מדובר על סוג של לחם איטלקי לבן שעשוי משמרים וקמח חיטה. מה שמיוחד בלחם הזו שהיא רחבה, שטוחה וארוכה. ניתן להזמין גם לחם מחיטה מלאה, כל הבריאות בלחמנייה אחת וכן לחם דגנים.אין ספק שהמגשים הללו הפכו לפופולריים מאוד יחד עם התגברות המודעות לגבי צריכת מוצרים בעלי רכיבים בריאים, והם מבוקשים גם באירועים פרטיים וגם באירועי עבודה. בקרב צמחונים וטבעונים וכל מי שרוצה לדעת מה הוא מכניס לפה בדיוק וממה הוא עשוי. לחם מחיטה מלאה עשוי רק ממנה ולא מתוספת של קמח לבן, כאשר הוא מכיל את ארבעת רכיבי הדגן של החיטה. אלה הם נבט, מעטפת גרעין פנימית, אנדוספרם וסובין- מעטפת גרעין חיצונית.
כאשר מדובר בלחם דגנים הוא נעשה מכמה דגנים מלאים ולא תמיד עם חיטה.
טורטייה, בייגל אמריקאי עם מילויים
כאשר אתם מזמינים מגשי אירוח חלבי תוכלו ללכת על מינים שונים של לחמניות או לחם כאשר גם המילויים הם מעניינים ומגוונים.ואם כבר מדברים על מגשים מכל מטבחי העולם הגענו לטורטייה של המטבח המקסיקני ודרום אמריקה, גם אותה אפשר להזמין על מגשים לכל אירוע במילויים שונים. הטורטייה מזכירה פיתה גדולה ודקה מאוד והיא נעשית מקמח תירס או חיטה. היא דקיקה מאוד ואין בה שמרים והים היא נפוצה בכל העולם. למעשה היא מרכיב קבוע במטבח האינדיאני מדרום מערב ארה"ב. מקור השם טורטייה הוא מהמילה "טורטה" שהיא עוגה פשוטה עגולה.
הבייגל האמריקאי המסורתי מככב על מגשי אירוח לכל אירוע ואהוב מאוד. קוראים לו גם כעך וגם בייגל'ה ומי שהביא אותו לאמריקה היו יהודים אירופאים. יש כל מיני סוגים של בייגל השונים זה מזה מצורת האפייה ובטעמם. בכל מקרה אם תזמינו בייגל אמריקאי ככיבוד לאירוע תוכלו לקבל אותו במילוי של שמנת וסלמון, ממרח טונה, גבינת פטה, סלט ביצים ועוד.
מגשי אירוח עם ברוסקטה
מקורה של הברוסקטה האהובה מאוד ונחטפת מהמגשים באירועים שונים הוא בטוסקנה עוד מהמאה ה-15. אפשר להזמין מגשי אירוח חלבי עם קוקטייל ברוסקטה במילויים כמו ריבת בצל, גבינת עזים ופסטו ועו. ההיסטוריה של לחם המחמצת המעולה הזה מספרת כי פועלי בתי הבד בטוסקנה נהגו להביא עמם לחמים לימי העבודה והיו חורכים אותם מעל האח וטובלים אותם בשמן זית טרי. להשבחת הטעם היו מורחים עליהם שום טרי. מה שאנו מכירים היום זה ברוסקטה קריספית של לחם כפרי המעוטרת גם בבזיליקום ועגבניות. איטלקיה של ממש לכל אירוע על מגשים, ונחטפת במהירות. היא עשויה מלחם דקיק הנאפה ומעליו שמן זית ותוספות ערבות לחך.מרכז הזמנות ארצי 03-5600274
כשר מהדרין בד"צ בית יוסף
[email protected]