מגשי אירוח בחיפה - מרימים כל אירוע!

אם יש לכם אירוע ואתם זקוקים לכיבוד של מגשי אירוח בחיפה
הטרנד הכי גדול היום זה בדיוק זה. היום- אחרי שנים של מנות גדולות באירועים אנשים אוהבים את השפע, הגיוון, הצבע והעושר של מגשי האירוח והם תפסו בגדול.
תארו לעצמכם מגשים מגשים העמוסים מכל טוב של מטבחי עדות ועולם אם זה סושי, לחם פרנה עם מילויים, פוקאצ'ה, קישים למיניהם, סלטים, מנות אישיות של קייטרינג חלבי ולקינוח עוגות ועוגיות וקינוחים אישיים מושקעים.
היום שמים דגש לא על הכמות של המזון המוגש לאורחים אלא על האיכות וזו באה לידי ביטוי בנושא של מגשי אירוח בכל מגש בטריות, באיכות ובשילובי הטעמים העשויים בידי שף של חברת מגשי אירוח. יש מגשים מלוחים ויש מתוקים והם מתאימים לחתונות, בר ובת מצוות. ברית או בריתה, ימי הולדת, ימי נישואין. לא צריך לטרוח בכלל. פשוט להסתכל על התפריט ולהזמין מה שאתם רוצים, זה יגיע טרי וטעים לאורחים שלכם. אתם תחסכו זמן וכנראה גם כסף כי רק לקנות את כל המצרכים כדי להכין את הכיבוד שלא לדבר על המאמץ, כבר יהיה שווה לכם להזמין.
יש מגשי אירוח- למה לטרוח?
בעידן הזה בו שני בני הזוג עובדים, נדיר למצוא משפחות אשר מכינות את הכיבוד בעצמן בין אם מדובר בשבת חתן, חינה או כל אירוע משפחתי אחר. היום אין זמן, ויש העדפה ברורה של רכישת אוכל מוכן גם בשבתות ובחגים אז על אחת כמה וכמה לאירוע משפחתי. זה כבר הפך להיות נורמה מקובלת שלא מכינים בבית את הכיבוד לאירוע בבית או בחוץ, ומשפחות רבות סומכות על חברת קייטרינג חלבי להזמין ממנה כל מה שהם רוצים שיהיה באירוע, וזה מגיע הכי טעים, מגוון ובזמן.
אפשר לבקש מהתפריט מה שיודעים שהאורחים יאהבו. מדובר למשל על מגשי אירוח בחיפה שיכולים להציע לכם מתוך התפריט גם מנות עדתיות אם זה מה שתרצו בין אם מדובר בפסטה או לזניה מהמטבח האיטלקי או קישים ולחמניות בריוש מהמטבח הצרפתי. רוב ההזמנות הן גם של מגשים מלוחים וגם מתוקים, וכן סלטים ומנות מיוחדות גם של דגים כמו אמנון או סלמון. לא צריך יותר מזה לאירוע מושלם.
אנשים היום מודעים לכמויות האוכל שלהם
מגשי אירוח בחיפה כוללים בדרך כלל שורות של אותה מנה, מאוד דומה להגשה של סושי, מאוד יפה ומסודר ופותח את התיאבון תרתי משמע. אנו חיים היום בעידן בו אנשים מודעים לכמויות האוכל שהם צורכים ולכן מגשי האירוח כל כך מבוקשים בכל אירוע. הם מכילים מנות אישיות קטנות, ולכל אחד יש שליטה על הכמות שהוא אוכל לעומת שולחן שיש בו קערות מלאות במנות שונות ומערימים על הצלחת. כאן פשוט לוקחים מהמגש, עוד מנה ועוד מנה משלבים בין מנות חמות לקרות, סלטים לקישים אבל בהחלט יש שליטה על הכמות וגם המנות עצמן לא מכבידות ועשויות בטוב טעם מידיו של שף הבית.
האופן של סידור המנות על המגשים ממש מעצב את האירוע ומעניק את הטעם והארומה המיוחדים של הרבה מנות מהמון סוגים על מגשים מגשים. אפשר לבחור במה שרוצים, לשלב, לערבב מנות טעימות ובריאות המציעות שילובים מיוחדים לאניני הטעם.
יש לכם אירוע בעבודה? מגשי אירוח בחיפה!
בכל מקום עבודה היום מקובל לערוך מדי פעם להתכנס ולחגוג אירועים אישיים כמו ימי הולדת, או קידום בעבודה או מסיבת פרישה לעובד. באירוע כזה כמובן שחייבים לחגוג על כיבוד ולכן אם מדובר על מקום עבודה בחיפה, אז מזמינים מגשי אירוח בחיפה. הדבר הראשון שצריך לעשות הוא להבין איזו כמות של כיבוד אתם צריכים והאם מדובר על מנות מלוחות או מתוקות.
אנו ממליצים לכם להתייעץ עם חברת מגשי האירוח בקשר לכמות, כי יש להם ניסיון והם יכולים גם להציע לכם תפריט המשלב מלוח עם מתוק, קוקטיילים ועוד.
השלב הראשון הוא להציץ בתפריט ולהבין איזה מנות כולם יאהבו. כאשר מדובר בחבורת אנשים העובדים ביחד, קשה לקלוע בדיוק לטעמו של כל אחד, אבל קל לנחש מה כולם יאהבו ולכן חשוב לראות את כל התפריט ולהזמין מנות שהן קונצנזוס כמו פסטות, לזניות או מיני סביח שכבר הפך למאכל הלאומי החדש ועוד מנות אהובות על כולם.
אפשר להזמין מלבד את המגשים גם את כל הציוד הנלווה שזה אומר מפה לשולחן, צלחות וסכו"ם מתכלה וזה ברוח השמירה על הסביבה.
מרכז הזמנות ארצי 03-5600274
כשר מהדרין בד"צ בית יוסף
[email protected]