כוחם של המאפים הקטנים

כוחם של המאפים הקטנים - קטנים קטנים אבל טעימים
אם אתם מארגנים אירוע, סביר להניח שאתם כבר יודעים שאוכל מהווה חלק משמעותי ממנו. משום כך, אתם ממהרים להזמין קייטרינג כדי לספק לאורחים שלכם את הטוב ביותר. אבל לפעמים דווקא המאפים הקטנים הם שמבליטים את האירוע שלכם והופכים אותו למיוחד במינו.
קטנים ומשפיעים
מגשי אירוח מאפים קטנים לאירוח מגיעים בשלל צורות וצבעים. ישנם מאפים מלוחים המתאימים לכל מי שאוהב להוסיף מלח לאוכל שלו, ואחרים מאפים מתוקים לילדים ומבוגרים כאחד. המאפים השונים הם שיוצרים את הגיוון באוכל שלכם, והם לא באים לבד. המאפים משתלבים היטב עם צלחת מרק, קערת סלט או כוס קפה מפנקת. כמו כן, למאפים הקטנים יש תפקיד משמעותי באופן ההגשה של האוכל. הם מתאימים בעיקר להגשה במגשי אירוח, וכך יכולים להרשים את כל המשתתפים באירוע. נוסף על כך, את המאפים אוכלים בקלות באמצעות הידיים, ואין צורך להתעסק בסכין ובמזלג. ולבסוף, מאפי האירוח המעוצבים מקלים על התחזוקה, שכן אחרי הגשתם שותפים העובדים את המגשים בלבד (ללא סכו"ם וערימה של צלחות).מאפים קטנים לאירוח – לאילו אירועים הם מתאימים
מאפים קטנים לאירוח מתאימים לכל אירוע שתוכלו להעלות על הדעת. אלה כמה מבין האירועים שכדאי להזכיר:
- אירועים עסקיים – זו יכולה להיות ישיבת צוות חגיגית לקראת תחילתה של שנה חדשה, כנס או אירוע חברה. אם אתם מקיימים אחד מבין האירועים האלה כדאי לדאוג למאפים קטנים עבור העובדים והאורחים שלכם. מאפים אלה קטנים, אסטטיים ומתאימים לנגיסות שבין ההרצאות לדברי המשתתפים באירוע.
- קבלת פנים באירוע גדול – דוגמת חתונה, ברית מילה או מסיבת בת מצווה/ בר מצווה. כך או אחרת, המאפים הקטנים משתלבים היטב בנוף והאורחים תמיד ישמחו להתחיל אתם את האירוע.
- ימי עיון – העובדים שלכם יצאו להכשרה מקצועית? אתם מקיימים כנס משמעותי בנושא חשוב כלשהו? המאפים הקטנים הם הפתרון המושלם לכיבוד קל ומקורי בין ארוחות.
אופים ונהנים
אם הייתם באירוע כלשהו והתלהבתם מהרעיון של מגשי אירוח מאפים קטנים לאירוח, תוכלו לעשות כאלה בעצמכם. כך למשל, ניתן להכין מגוון רחב של מאפים, דוגמת מאפה תרד העשוי מבצק עלים. בתור התחלה, אלה המצרכים שלהם אתם זקוקים:- 400 גרם של ריבועי בצק עלים
- בצל גדול קצוץ
- 3 כפות של שמן קנולה
- קמצוץ של תבלינים - מלח, פלפל וכורכום (אפשר להוסיף לפי הטעם)
- 300 גרם תרד קצוץ
- 2 כפות שומשום
- ביצה
יש להפשיר את בצק העלים ולטגן את הבצל בשמן הקנולה עד לקבלת גוון זהוב. בשלב השני מוסיפים את התרד ושאר התבלינים ולערבב היטב עד שהבלילה תתקרר. בשלב הבא יש להניח כף מהבלילה על כל עלה תרד ולגלגל. למרוח על כל מאפה ומאפה ביצה ולפזר עליו מעט שומשום. בסופו של דבר יש להכניס את המאפים לתנור ולאפות במשך כ-20 דקות בחום של כ-190 מעלות.
מרכז הזמנות ארצי 035600274
כשר מהדרין בד"צ בית יוסף
[email protected]