6,000 חברות מזמינות שוב: מה מבדיל בין אוכל שהעובדים חייבים לאכול לאוכל שהם רוצים לאכול?

6,000 חברות מזמינות שוב: מה מבדיל בין אוכל שהעובדים חייבים לאכול לאוכל שהם רוצים לאכול?

בעולם העסקי המודרני, חברות משקיעות סכומי עתק ביצירת חוויית עבודה מושכת ומחברת. הן מבינות שעובדים מרוצים הם עובדים שמביאים תוצאות, מתמידים לאורך זמן ומפיצים עליהם דיבור חיובי גם מחוץ למשרד.

אחת הדרכים החזקות ביותר ליצור את החיבור הזה היא דווקא מהכיוון הפשוט ביותר – האוכל.
אבל לא כל אוכל עושה את העבודה.

בפועל, ההבדל בין "אוכל שחייבים לאכול" לבין "אוכל שרוצים לאכול" הוא זה שמכריע האם העובדים באמת ירגישו שמדובר בהשקעה אמיתית או בעוד ארוחה שנמצאת שם רק כי צריך "לסמן וי".
לא במקרה יותר מ־6,000 חברות בוחרות שוב ושוב להזמין את מגשי האירוח החלביים של דליס. הן יודעות שהאוכל שאנחנו מגישים מצליח לייצר חוויה - לא רק לספק אנרגיה.

אז מה באמת עושה את ההבדל? הנה התשובה המלאה, עם מבט עמוק לתוך מאחורי הקלעים של חוויית האוכל בארגונים.
 

ליצירת קשר לחצו כאן 03-5600274


טריות היא לא תוספת - היא הבסיס

כשאוכל מגיע טרי, העובדים מרגישים את זה מבלי שאף אחד יצטרך להסביר להם. הריח, הצבע, המרקם – הכול שונה.
לחמים שנאפו באותו הבוקר, גבינות שנחתכו ידנית ולא הגיעו מראש באריזות, ירקות שעדיין "קופצים" מרוב רעננות – כל אלה הופכים את המנה לא רק לטעימה יותר, אלא גם לאמינה יותר.

האוכל הטרי משדר לעובדים שהחברה שלהם רואה בהם בני אדם ולא רק שורת עובדים שאמורה "להסתדר" עם כל דבר.
הוא מראה שהשקיעו בהם, חשבו עליהם, ארגנו להם משהו מעבר למינימום.

וזה בדיוק מה שמייצר את המעבר מאוכל שחייבים לאכול – לאוכל שממש רוצים לאכול.

אוכל שלא מכביד הופך את היום ליותר פרודוקטיבי

כשמזמינים אוכל בשרי כבד לעובדים באמצע היום, יש לזה מחיר: עייפות, ירידה בריכוז, צניחת מוטיבציה.
מגשי אירוח חלביים, לעומת זאת, מציעים חוויה אחרת:
הם קלילים יותר, צבעוניים יותר, מזמינים יותר ומאפשרים לעובדים ליהנות מהארוחה ולחזור לרמת אנרגיה טובה.

העובדים מרגישים שהם קיבלו ארוחה נעימה, לא כזו שממלאת יותר מדי ולא כזו שתגרום להם לחפש את כוס הקפה הבאה מתוך עייפות.

כשאוכל מאפשר להמשיך לעבוד טוב – הוא הופך לרצוי.
כשאוכל מכביד – הוא הופך ל"חובה".

נראות שמערבת את העיניים עוד לפני שהלשון נכנסת לפעולה

אנחנו חיים בעולם שבו הכול מצטלם.
וכשהמגש נראה טוב – נוצרים שני דברים:

  1. העובדים מתלהבים ורוצים לטעום.

  2. הם מצלמים ומשתפים – מה שמגביר את הגאווה במקום העבודה.

מגשי אירוח של דליס בנויים בדיוק כך: צבעים טבעיים, קומפוזיציה מדויקת, שילוב של ירוקים, לבנים, חומים וריחות שכבר מהשנייה הראשונה יוצרים תחושת איכות.
נראות טובה גורמת לאוכל להרגיש מושקע, "טעים בעיניים" ובלתי ניתן להתעלמות.

האמת? כשאוכל נראה טוב – העובדים מרגישים חשק.
כשהוא נראה "סתמי" – הם מרגישים חובה.

מגוון שמכבד את כולם

בתוך צוות ממוצע יש טבעונים, צמחונים, אנשים שמעדיפים קליל, כאלה שמחפשים "משהו קטן", כאלה שאוהבים מתוק, כאלה שלא נוגעים בגלוטן ועוד.
כשמביאים אוכל שכופה טעם אחד על כולם, זו תחושה של חוסר התאמה וחוסר אכפתיות.

לעומת זאת, קייטרינג חלבי המתמחה במגשי אירוח חלביים מאפשרים ליצור שולחן אחד שמדבר לכל אחד:

  • כריכים במגוון מילויים

  • מגשי גבינות לאוהבי המשובחות

  • ירקות חתוכים ומסודרים בצורה יפה

  • מגשים טבעוניים

  • קינוחים אישיים

  • סלטים צבעוניים ורעננים

  • לחמים מסוגים שונים

מגוון כזה מאפשר לכל עובד למצוא את מה שהוא אוהב – בלי להתאמץ.
וזה אחד ההבדלים הכי גדולים בין "חייבים" ל"רוצים":
כשיש מה לבחור – זה מרגיש אחרת.

איכות חומרי הגלם מדברת בעד עצמה

לא צריך להיות מבקר מסעדות כדי להרגיש את זה.
עובדים מבחינים מיד בין גבינה תעשייתית לגבינה אמיתית.
בין ירק "עייף" לירק שנחתך כרגע.
בין כריך שנעשה באהבה לבין כזה שהוכן "על הדרך".

כשחומרי הגלם איכותיים – האוכל מדבר בשם עצמו.
חברות שמזמינות את דליס באופן קבוע עושות זאת כי הן יודעות שכל מנה, כל מגש וכל כריך נעשים מתוך הקפדה על איכות.
לא תחליפים, לא פשרות, לא “יהיה בסדר”.

איכות מורגשת.
והיא זו שמובילה לרצון אמיתי לאכול.

האוכל הופך לרגע חברתי, לא רק תזונתי

ארוחה בעבודה היא לא רק הזדמנות לאכול.
היא הזדמנות לעצור לרגע, להחליף מילה, ליצור קשר אנושי.
מגשי אירוח חלביים מזמינים את העובדים לעמוד סביב השולחן, לטעום יחד, להעביר צלחות ולדבר.

הם הופכים את האוכל לחוויה חברתית, ולא רק לצורך.
וזה בדיוק מה שמבדיל בין "אוכל ששמים בקומה 4" לבין "חוויה שהעובדים באמת מצפים אליה".

בסופו של דבר אוכל טוב הוא אהבה קטנה שהעובדים מרגישים

חברות שמזמינות דליס שוב ושוב עושות זאת כי הן רואות את התוצאות:
יותר חיוכים, יותר שביעות רצון, יותר אנרגיה טובה במשרד.
אוכל טוב משדר אכפתיות.
הוא מייצר תחושה של השקעה.
הוא מראה לעובדים שהם חשובים.
וברגע שהעובדים מרגישים את זה – הם נהנים יותר לאכול, וגם הרבה יותר להישאר.

זה ההבדל הגדול בין אוכל שחייבים לאכול – לבין אוכל שרוצים לאכול.

רוצים להפוך כל ארוחה במשרד לחוויה שהעובדים באמת מצפים אליה?

בדליס אנחנו מתמחים במגשי אירוח חלביים טריים, יפים ומזמינים – כאלה שנגמרים מהר ומחזירים עובדים עם חיוך.
עם ניסיון של אלפי חברות שמזמינות באופן קבוע, אנחנו יודעים לדייק הן את הטעם והן את החוויה.

נשמח לבנות עבורכם תפריט מותאם, טעים ופשוט כיף לאכול.



מרכז הזמנות ארצי 03-5600274
כשר מהדרין בד"צ בית יוסף 
info@delis.co.il
צרו קשר
   
נשמח לשמוע מכם!
מספר נייד לא תקין
אנו משתמשים בעוגיות (Cookies) לצורך תפעול האתר, ניתוח סטטיסטי שיווקי ולספק לכם את החוויה הטובה ביותר באתר שלנו. המשך הגלישה באתר, מהווה הסכמה לשימוש שלנו בעוגיות. למידע נוסף בנושא ראו את מדיניות ופרטיות שלנו.